Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Χιονοδρομικά Κέντρα: Η παράταση της παράτασης στην παράταση...


Δύο από τις πιο σοβαρές -  και φυσικά απαράδεκτες από πλευράς πολιτικής και κυβερνητικών χειρισμών - “Αχίλλειες  πτέρνες” του ελληνικού τουρισμού, είναι το θεσμικό κενό ως προς τη λειτουργία των Ιαματικών Πηγών και των Χιονοδρομικών Κέντρων. Ζητήματα για τα οποία...

...έχουμε κάνει σειρά αποκαλύψεων και αναρτήσεων ενώ είναι αμέτρητες πλέον, όλα αυτά τα χρόνια οι παρεμβάσεις και οι προτάσεις φορέων και επιχειρήσεων για τη διευθέτηση των νομικών εκκρεμοτήτων.
Δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη. 
Αφορμή επανόδου μας στο θέμα των Χιονοδρομικών και σε συνέχεια των πληροφοριών που είχαμε μεταφέρει από τις 5 Ιανουαρίου για νεα παράταση ως προς τη “νομιμότητα” λειτουργίας τους, απλά είδαμε ότι σχετική η απόφαση του υφυπουργού Νικητιάδη για την παράταση της προθεσμίας για τη συμμόρφωση των Χιονοδρομικών Κέντρων της χώρας αναρτήθηκε χθες στο “διαύγεια” ενώ έχει υπογραφεί από τις 23 Δεκεμβρίου!
Να θυμίσουμε πάντως ότι με ρύθμιση που ψηφίστηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο, έγινε ένα βήμα ως προς τη νομιμοποίηση εγκαταστάσεων και κτιρίων που είχαν κατασκευαστεί από τον ΕΟΤ ή άλλους φορείς εντός των Χιονοδρομικών κέντρων.
Ωστόσο, το συνολικό ζήτημα της έκδοσης ειδικού σήματος λειτουργίας από τον ΕΟΤ δεν έχει διευθετηθεί οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου