Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Έντονο ενδιαφέρον για το 2ο Greek Medical & Health Tourism Workshop



Διαύλους για πιο δυναμική διείσδυση στην ανταγωνιστική αγορά της Ρωσίας αναζητούν επιχειρήσεις ιδιωτικών νοσηλευτηρίων, κέντρων αποκατάστασης αλλά και ξενοδοχείων με εγκαταστάσεις SPA, μέσω του 2oυ Greek Medical & Health Tourism Workshop που...



...θα πραγματοποιηθεί στις Μόσχα στις 30 Οκτωβρίου, στοχεύοντας στην αύξηση της πελατείας τους και προσδοκώντας την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα.
Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Workshop είναι ιδιαίτερα έντονο και από πλευράς δήμων που διαθέτουν ιαματικές πηγές και thermal spa, αφουγκραζόμενοι το ενδιαφέρον των Ρώσων για τον Ιαματικό Τουρισμό, ακόμη και σε επενδυτικό επίπεδο.
Στην εκδήλωση Greek Medical & Health Tourism Workshop, που οργανώνεται από την εταιρεία Tourism Today σε συνεργασία με τον ATOR (Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας), την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών και την Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα και φέρει την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 11 επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων το Metropolitan, ο όμιλος Ιασώ, η Κλινική Σαραφιανού κ.α. Ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον υπάρχει και από νεφρολογικά κέντρα καθώς οι υπηρεσίες τους είναι αναγκαίες για τους νεφροπαθείς που επιθυμούν να ταξιδέψουν για διακοπές.
Η αύξηση του αριθμού των Ρώσων τουριστών που επισκέφθηκαν τη χώρα μας αυτή τη χρονιά – ποσοστό που αναμένεται να υπερβεί το 30%, ξεπερνώντας το 1,2 εκατομμύρια επισκεπτών – έχει διογκώσει το ενδιαφέρον για συμμετοχή των επιχειρήσεων που  επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του ιατρικού τουρισμού.
Επιπρόσθετα, έπειτα από τις επαφές που έγιναν κατά την πρώτη, ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Greek Medical Tourism Workshop τον περασμένο Μάιο, στο οποίο συμμετείχαν 14 εταιρείες, φάνηκε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν άγνωστο προορισμό για ταξίδια υγείας για τους Ρώσους. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και όλα δείχνουν ότι η χώρα μας πληροί τις προϋποθέσεις για την έλευση αυτής της κατηγορίας τουριστών, προσφέροντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών αλλά και υποδομής στον τομέα υγείας και φιλοξενίας.
Δεδομένου ότι στην εκδήλωση θα μπορέσουν να δηλώσουν έως 15 συνολικά συμμετέχοντες,  οι οργανωτές θεωρούν ότι η τελική λίστα των συμμετοχών θα κλείσει μέχρι το τέλος της παρούσας εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου