Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

OAD Reizen: Κήρυξε πτώχευση, "ψαχνόμαστε" και στην Ελλάδα...(updated)

Το είδαμε πριν από λίγο, το έχει προλάβει και το kosvoice.gr , ο ολλανδικός tour operator OAD Reizen κήρυξε πτώχευση και το έχει ανακοινώσει και στην ιστοσελίδα του. Αρκετά ασαφής η ανακοίνωση, καθώς δεν δίνει λεπτομέρειες ούτε άλλα στοιχεία, παρά μόνον...




...ότι σύντομα θα δοθούν περισσότερες διευκρινίσεις, κατόπιν συνεννόησης και με τον αρμόδιο φορέα SGR για τις σχετικές περιπτώσεις.
Ο OAD Reizen εξυπηρετούσε αρκετούς προορισμούς και στην Ελλάδα, όπως φαίνεται από το πρόγραμμά του, είχε συνεργασία με περισσότερα από 160 ξενοδοχεία, όλων των κατηγοριών, κυρίως σε Κρήτη, Κω, Ιόνια και Λέσβο.
Ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες αυτήν τη στιγμή για τον αριθμό των ταξιδιωτών που βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλά, το κυριότερο, ούτε και για την έκταση των οφειλών σε ελληνικά ξενοδοχεία.
Παρακολουθούμε και ενημερώνουμε... 


1 σχόλιο:

  1. Οι νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κατ΄αρχάς ήταν μία κάποια έκπληξη στην αγορά της Ολλανδίας, γιατί... άλλον περίμεναν πρώτα.
    Στα δικά μας, ήταν τέταρτος σε μερίδιο αγοράς για Ελλάδα, με ποσοστό γύρω στο 15% και διακινούσε συνολικά κάπου μεταξύ 60.000-70.000 πελατών τη χρονιά. Αυτήν την περίοδο ο αριθμός πελατών του στην Ελλάδα δεν πρέπει να είναι αξιόλογος επομένως το θέμα για εμάς, παραμένει το ύψος των οφειλών προς τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργαζόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή