Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

"AzAmazing": Αναπαράσταση κρητικού γάμου, αλλά με... πραγματικό γλέντι

Είναι μία από εκείνες τις «πτυχές» στην εικόνα ενός προορισμού που τελικά κάνουν μεγάλη διαφορά για τους επισκέπτες τους, αρκεί να βοηθούν, ενίοτε και οι προορισμοί. Η αναπαράσταση κρητικού γάμου που οργάνωσε το περασμένο Σάββατο  στο παλιό λιμάνι των Χανίων για τους επιβάτες της  Azamara Club Cruises, με σκοπό...


...να γνωρίσουν την κρητική παράδοση και φιλοξενία, ήταν μία πραγματικά μοναδική εμπειρία.
Η μεγαλοπρεπής εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία αφού οι επισκέπτες απόλαυσαν την αναπαράσταση του γάμου, χόρεψαν με την ψυχή τους με τις κρητικές μαντινάδες , γεύτηκαν γεύσεις της Κρήτης και θαύμασαν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στο παλιό λιμάνι.
Τα στελέχη της εταιρίας αλλά και οι επιβάτες της Azamara Club Cruises χαιρέτησαν την επιτυχημένη διοργάνωση και υποσχέθηκαν να επαναλάβουν την εκδήλωση το 2014.
Η  υψηλής πολυτέλειας εταιρία κρουαζιέρας Azamara Club Cruises κατά τη διάρκεια της μακράς παραμονής των κρουαζιερόπλοιων της στα λιμάνια, προσφέρει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν προορισμό στο έπακρο και να απολαύσουν μοναδικές εκδηλώσεις με το χαρακτηριστικό όνομα AzAmazing events.
To Azamara Club Cruises  είναι ένα εμπορικό σήμα της Royal Caribbean Cruises Ltd, μια παγκόσμια εταιρεία διακοπών κρουαζιέρας που κατέχει, επίσης, την Royal Caribbean International, την Celebrity Cruises, την Pullmantur, και την CDF Croisières de France, καθώς και την TUI Cruises μέσω μιας κοινοπραξίας που κατέχει το 50 τοις εκατό.  

Όλες αυτές οι εταιρίες  λειτουργούν με  ένα σύνολο 41 πλοίων και με τέσσερα ακόμα  υπό κατασκευή. Λειτουργούν με διαφορετικά δρομολόγια σε όλο τον κόσμο και επισκέπτονται λιμάνια σε περίπου 460 προορισμούς στις επτά ηπείρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου