Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μισό δισ. ευρώ παραπάνω, από Τουρισμό, υπολογίζει ο Αδωνις...

Επιπλέον 500 εκατ. ευρώ περίπου εκτιμάται ότι θα μπουν στα ταμεία του ΕΟΠΥΥ μέχρι το τέλος του 2013, προερχόμενα από τις αυξημένες για φέτος εισροές στα ασφαλιστικά ταμεία από τις ασφαλιστικές ειφορές εργοδοτών και εργαζομένων στον τουρισμό. Πρόκειται...

...για 500 εκατ. ευρώ περίπου τα οποία η κυβέρνηση δεν είχε προϋπολογίσει ή προβλέψει αρχικά και αναμένεται να δώσουν κάποια "ανάσα ζωής" στον Οργανισμό.
Τάδε έφη, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) και πρόσθεσε ότι το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου, δηλαδή της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, κατεγράφη σημαντική βελτίωση των εσόδων του ΕΟΠΥΥ από ασφαλιστικές εισφορές, αύξηση που συνδέεται με την αύξηση των θέσεων εργασίας στον τουριστικό κλάδο. 
Υπογράμμισε επίσης με ιδιαίτερη έμφαση ότι “δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυβέρνηση να αφήσει να καταρεύσει ο μξεγαλύτερος ασφαλιστικός οργανισμός της χώρας, ο οποίος καλύπτει ασφαλιστικά 10,5 εκατ. ασφαλισμένους”.
Άλλη μία... πεντακοσάρα, λοιπόν, που διαχέει ο τουρισμός στις ανάγκες - για να μην πούμε στις “τρύπες”- της ελληνικής οικονομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου