Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ving: Αυξάνει 40% την προσφορά για Ελλάδα για το 2014

- Λέσβος, Αλόννησος και Σύμη, οι νέοι προορισμοί

Σταθερά αυξητική τάση καταγράφει η ζήτηση για ελληνικούς προορισμούς στις Σκανδιναβικές αγορές. Πέραν της στρατηγικής επιλογής tour operators, όπως ο Apollo-Kuoni να επεκτείνουν την περίοδο στην Ελλάδα έως και τα τέλη Νοεμβρίου, πολύ θετικές είναι οι ενδείξεις και για το 2014. Ο tour operator Ving...


...σύμφωνα με δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του, προγραμματίζει αύξηση της δυναμικότητας για τους ελληνικούς προορισμούς σε ποσοστό 40%, κυρίως από τη Σουηδική αγορά, για την επόμενη θετική περίοδο, είτε ενισχύοντας περαιτέρω προγράμματα και πτήσεις προς προορισμούς όπου ήδη πετάει με charter, είτε προσθέτοντας νέους προορισμούς.
Μεταξύ των νέων προορισμών, ο Ving εντάσσει στο πρόγραμμά του για το 2014, τη Λέσβο, την Αλοννησο και τη Σύμη. 
Παράλληλα, θα αυξήσει πτήσεις για Ρόδο από Borlänge, Norrköping, Jönköping και Luleå καθώς και νέα charter από το Karlstad, ενώ νέες πτήσεις προγραμματίζονται για την Κρήτη από Jönköping, Växjö and Örebro. 
Επιπρόσθετα, ενισχύει την προσφορά για Μύκονο και Σύρο.

Να προσθέσουμε εδώ ότι και ο Apollo ανακοίνωσε προ ημερών ότι θα προσθέσει τη Μύκονο στους νέους προορισμούς του για τη θερινή περίοδο του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου