Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΟΤ: Μία "καμπάνα" και ένα μικρό "σοκ" (για εμάς)...

Για να μην ξεχνιώμαστε, ως προς τις ευθύνες για την πολύκροτη υπόθεση που ταρακούνησε τον ΕΟΤ τον περασμένο Δεκέμβριο. Μάθαμε ότι προ ημερών, έπεσαν οι πρώτες πειθαρχικές “καμπάνες”, σε επίπεδο διοικητικών ευθυνών, σε στέλεχος του Οργανισμού που...


...είχε βρεθεί, λόγω θέσης, στο επίκεντρο των ερευνών και των ΕΔΕ, όλης εκείνης της περιόδου.
Η απόφαση ελήφθη από το νέο Πειθαρχικό Συμβούλιο και ίσως επανέλθουμε μόλις προκύψουν περισσότερες λεπτομέρειες και για το ποινικό μέρος, με τους άλλους εμπλεκόμενους, το οποίο ακόμα εκκρεμεί.
Θυμίζουμε απλώς το όλο σκηνικό με τα μπλοκ των επιταγών να πηγαινο-έρχονται, την παρακολούθηση των λογαριασμών στην ΤτΕ και τα άλλα συγκλονιστικά που ζήσαμε στις αρχές του χρόνου... 
Δυστυχώς, όμως, οι μελανές περιπτώσεις που ταλανίζουν τον Οργανισμό και επιδεινώνουν το γενικότερο κλίμα που έχει διαμορφωθεί εναντίον του το τελευταίο διάστημα, δεν φαίνεται να έχουν τέλος.
Μαθαίνουμε ότι μία ακόμα σοβαρή περίπτωση εντοπίστηκε σε ΠΥΤ (όχι της Πάτρας) από Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και υποψιαζόμαστε ότι σύντομα θα βρει και αυτή τον δρόμο της προς τη δημοσιότητα, κάποια στιγμή.
Για να είμαστε ειλικρινείς, “πέσαμε από τα σύννεφα” μόλις πληροφορηθήκαμε τις σχετικές λεπτομέρειες και παρά τα πολύ σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία που φαίνεται ότι υπάρχουν, ελπίζουμε να μην είναι έτσι τα πράγματα.
Αν και όταν έρθει η ώρα, θα είναι μία πολύ δύσκολη και δυσάρεστη ανάρτηση για εμάς η αναφορά στην υπόθεση και προτιμούμε να αφήσουμε για άλλους το "προνόμιο" της αποκάλυψης... 


1 σχόλιο:

  1. Αυτό που έμαθα εγώ είναι ότι η δεύτερη υπόθεση είναι ακόμα σε εξέλιξη. Σε τελικό στάδιο, αλλά ακόμα σε εξέλιξη. Και η εικόνα που υπάρχει τώρα, μπορεί σε λίγο να μην είναι, πράγματι, ακριβώς έτσι. Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή