Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

"Ιστορικές στιγμές": Περιοδεία Peter Long στην Ελλάδα...



Περιοδεία στην Ελλάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου, από κορυφαία στελέχη της διοίκησής του, ανακοίνωσε προ ολίγου ο Όμιλος TUI Travel PLC. Ο Διευθ. Σύμβουλος Peter Long, συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου...


...θα βρεθεί σε τουριστικές περιοχές της χώρας και στο πλαίσιο της παραμονής του στην Κέρκυρα, στην Πελοπόννησο και στην Κω, ο κύριος Long θα έχει τη ευκαιρία να συναντηθεί με Έλληνες συνεργάτες για να "τους ευχαριστήσει για την εξαιρετική τους σχέση με τον όμιλο, να τους ενθαρρύνει για τη συνέχιση της παραδειγματικής προσπάθειας που καταβάλουν και να τους συγχαρεί για την μέχρι τώρα επιτυχή πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα". 
Κατά την επίσκεψη του στη Κω, ο κύριος Long θα έχει επιπλέον την ευκαιρία να συναντηθεί με αξιωματούχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και με τοπικούς τουριστικούς παράγοντες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η "εθιμοτυπική αυτή επίσκεψη υπογραμμίζει τη μακροχρόνια στενή και εποικοδομητική σχέση που ο όμιλος TUI Travel PLC διατηρεί με τους Έλληνες εταίρους του".
«Η περιοδεία στην Ελλάδα του Διευθύνοντος Συμβούλου και των στελεχών της TUI Travel PLC αποτελεί άλλη μια ένδειξη του μεγάλου στρατηγικού ενδιαφέροντος του ομίλου για την Ελλάδα», σημείωσε ο Μιχάλης Μαυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Hellas
Πολλά σχόλια σηκώνει η είδηση αυτή, αλλά μάλλον "μιλάει" καλύτερα από μόνη της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου