Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αθάνατη Ελλάδα...



Λόγω της συμμετοχής των δημοσιογράφων στις κινητοποιήσεις με στάση εργασίας, αναλαμβάνω ολιγόωρη δράση ως εξωθεσμικός. Ξεκινάμε με το μοναδικό, τόσο γνήσια ελληνικό σκηνικό που έγινε χθες στην Αιτωλοακαρνανία. Και τι δεν θα έδινα να ήμουν εκεί!


Σαν σκηνή βγαλμένη από ταινία του Σακελλάριου θα ήταν.
Ο Μητροπολίτης, ο δήμαρχος Θέρμου και πλήθος κόσμου περίμεναν το... ελικόπτερο του ευεργέτη επιχειρηματία που σύμφωνα με τις συνεννοήσεις της Εκκλησίας θα ερχόταν να κάνει μία μεγάλη δωρεά. 
Αντιγράφω: Σύμφωνα με το agrinionews.gr, οι αρχές του δήμου ανέμεναν τον ερχομό ενός Έλληνα επιχειρηματία που επρόκειτο -σύμφωνα τουλάχιστον με τη φημολογία που υπήρχε - να ευεργετήσει την περιοχή προσφέροντας 1.000.000 ευρώ για την ανέγερση γηροκομείου.
Οι επαφές με τον επιχειρηματία - κατά πληροφορίες από την Κρήτη - έγιναν με τη συνδρομή και του ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και χθες ο επιχειρηματίας αναμένονταν να προσγειωθεί με το ελικόπτερο του στο Θέρμο. Αν και υπήρξε διακριτικότητα ως προς τη διαχείριση της υπόθεσης , εντούτοις χθες κινητοποιήθηκαν πολίτες, η δημοτική αρχή, παρόντος του Μητροπολίτη κ.Κοσμά ενώ ο δήμαρχος Θ.Πορφύρης είχε έτοιμο το λόγο που θα εκφωνούσε. 
Όμως ο ευεργέτης δεν φάνηκε, το ελικόπτερο δεν προσγειώθηκε ποτέ και οι Θέρμιοι έμειναν στην αναμονή. Οι λόγοι της μη εμφάνισης παραμένουν άγνωστοι και αρκετοί εύχονται να σχετίζονται με την κακοκαιρία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου