Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Red Bull Art of Motion 2013: Θέαμα με... θέα, στον μεγάλο τελικό


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Σαντορίνη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει την κορυφαία διοργάνωση freerunning 2013, Red Bull Art of Motion 2013. Χιλιάδες θεατές συγκεντρώνονται από όλον τον κόσμο σε μία από τις πιο όμορφες και συναρπαστικές φυσικές πίστες του κόσμου, το Φηροστεφάνι...


...και δεκάδες χιλιάδες άλλοι λάτρεις του αθλήματος, θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό μέσα από το Rεd Bull tv, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 16:00.
Συνολικά θα συμμετάσχουν 18 κορυφαίοι freerunners από 12 χώρες, μεταξύ των οποίων και ένας Ελληνας. Στόχος των διαγωνιζομένων είναι να διανύσουν «ελεύθερα» ολόκληρη την απόσταση από το σημείο εκκίνησης μέχρι το σημείο τερματισμού, εκτελώντας εντυπωσιακές φιγούρες, όπως τολμηρά άλματα, τρικ και αναρριχήσεις.
Πρόκειται για αθλητές που αγωνίστηκαν στον περυσινό τελικό, τις τρεις γυναίκες και τους τρεις άνδρες αθλητές που κέρδισαν το πολυπόθητο εισιτήριο ανεβάζοντας το video τους στον online προκριματικό ενώ άλλοι έξι κέρδισαν τη θέση τους μετά τον προκιματικό που έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου στο νησί. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από την πεντάδα των έμπειρων: Patrick Morawetz (Αυστρία), Timothy Shieff (Μ.Βρετανία), Sergio Cora (Ισπανία), Victor Lopez (Η.Π.Α.) και Anan Anwar (Ταϊλάνδη).
Οι φίλοι του θεάματος μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσω του διεθνούς διαδικτυακού καναλιού  www.redbull.tv ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο atlantisnet.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου