Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Καλό το α' πεντάμηνο για Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους...



Αύξηση των επισκεπτών των Μουσείων αλλά και των αρχαιολογικών χώρων κατεγράφη τον Μάιο και στο πρώτο πεντάμηνο του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Ειδικότερα, στο πρώτο πεντάμηνο του 2013 υπήρξε 17,0% αύξηση...



...στους επισκέπτες των μουσείων και ομοίως αύξηση 8,1% στις εισπράξεις σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012.
Οι αριθμοί των επισκεπτών στους αρχαιολογικούς χώρους κατά το ίδιο χρονικό διάστημα του 2013 εμφανίζουν αύξηση κατά 30,8% ενώ αντίστοιχη αύξηση κατά 20,8% εμφανίζεται και στις εισπράξεις σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012.
Συνολικά οι εισπράξεις έφθασαν τα περίπου 10,8 εκ. ευρώ, αύξηση της τάξης του 17,8%.
Κατά το μήνα Μάϊο 2013, παρουσιάστηκε αύξηση των επισκεπτών των μουσείων σε ποσοστό 12,3%, καθώς και αύξηση των εισπράξεων κατά 9,9% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.
Παρόμοια τάση παρατηρείται και στους αρχαιολογικούς χώρους που εμφανίζεται αύξηση των επισκεπτών κατά 25,5% και αύξηση των αντίστοιχων εισπράξεων σε ποσοστό 13,9% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.
Και αυτά παρά τα σοβαρά προβλήματα που καταγράφονται σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους, μεγάλης σημασίας και ενδιαφέροντος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου