Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τέσσερα βραβεία για τα Divani Caravel και Apollo Palace στα World Travel Awards 2013

Με τέσσερα βραβεία επέστρεψε από την τελετή των World Travel Awards, των “Όσκαρ” της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, που έγινε στην Αττάλεια, ο Όμιλος Διβάνη. Τόσο το Divani Caravel όσο και το Divani Apollon Palace & Thalasso...


 
...αναδείχθηκαν κορυφαία σε τέσσερις από τις εννές κατηγορίες βραβείων για την Ελλάδα, σε μια μεγάλη και ανταγωνιστική λίστα. 
Το ξενοδοχείο Divani Caravel διακρίθηκε ως κορυφαίο ξενοδοχείο της χώρας στις κατηγορίες "Greece’s Leading Business Hotel" και “Greece’s Leading Conference Hotel”.
Το Divani Apollon Palace & Thalasso επίσης επικράτησε σε δύο κατηγορίες: 
"Greece’s Leading SPA Resort” και την μεγαλύτερη διάκριση όλων, στην κατηγορία "Greece’s Leading Hotel".
Τα World Travel Awards είναι ο πιο σημαντικός και ολοκληρωμένος θεσμός και φυσικά ένα περιζήτητο βραβείο κύρους, αναγνωρισιμότητας και αξιοπιστίας της παγκόσμιας Ταξιδιωτικής και Τουριστικής Βιομηχανίας. 

Στα 20 χρόνια ύπαρξής του με 200,000 ψηφοφόρους, από τον επαγγελματικό χώρο,  αναγνωρίζει, επιβραβεύει και γιορτάζει την αριστεία σε όλους τους τομείς της Παγκοσμιας Τουριστικής Βιομηχανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου