Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Χιλιάδες υπογραφές για να "σωθεί" η Disneyland του Παρισιού

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Disney για το φημισμένο θεματικό της πάρκο στο Παρίσι. Προ ημερών παρέλαβε επισήμως ένα ψήφισμα που υπογράφουν 5.144 άτομα, με τίτλο “Save Disneyland Paris”, με το οποίο “απαιτούν” αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του πάρκου...


...το οποίο θεωρούν ότι βρίσκεται σε “οικτρή κατάσταση”.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από έναν Βέλγο φανατικό - και για πολλούς, γκουρού - των πάρκων ψυχαγωγίας, τον κ. Bob Iger, μετά την τελευταία του επίσκεψη στην Eurodisney, ύστερα από αρκετά χρόνια.
Στο κείμενο γίνεται λόγος για άθλια κατάσταση σε αρκετά εκθέματα, παιχνίδια αλλά και σε εγκαταστάσεις που “κυριολεκτικά διαλύονται ή βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση” ενώ είναι πασιφανές ότι το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων και στο πάρκο και στα ξενοδοχεία του, όχι απλώς δεν έχει ανακαινιστεί σοβαρά, αλλά ενδεχομένως και να μην συντηρείται με τη δέουσα προσοχή.
Από την πλευρά της, η Disneyland απάντησε λακωνικά ότι πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι να προσφέρει "μαγικές" στιγμές στους επισκέπτες των πάρκων της και πως κάθε παρατήρηση και σχόλιο από αυτούς, λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου