Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

State Department: Διατηρεί τον "συναγερμό" για ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων...



Ξανά εγώ στη ροή, λόγω στάσης εργασίας των δημοσιογράφων. Ανανέωσε χθες τη γενική, σε διεθνές επίπεδο, ταξιδιωτική του ειδοποίηση το State Department περί κινδύνου εκδήλωσης τρομοκρατικών επιθέσεων από τον συνήθη ύποπτο, την Αλ Κάιντα εναντίον...



...πολιτών και στόχων αμερικανικών συμφερόντων.
Η «νότα» εκδόθηκε χθες, αναφέρει ότι οι αμερικανικές αρχές εκφράζουν την ανησυχία τους για τη συνεχιζόμενη απειλή από τις εξτρεμιστικές οργανώσεις, συνιστά προσοχή στους Αμερικανούς πολίτες για τον συνεχιζόμενο κίνδυνο επιθέσεων τέτοιου χαρακτήρα, ειδικά αν ταξιδεύουν σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή.
Για την Ευρώπη, η ειδοποίηση αναφέρει ότι οι υφιστάμενες πληροφορίες δείχνουν πως οι συγκεκριμένες οργανώσεις εξακολουθούν να σχεδιάζουν επιθέσεις εναντίον αμερικανικών και δυτικών στόχων με την πρόσθετη επισήμανση, ότι τέτοιες επιθέσεις μπορεί να εκδηλωθούν από άτομα που δεν σχετίζονται άμεσα με τις οργανώσεις, αλλά «εμπνέονται» από αυτές και δρουν μεμονωμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου