Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Aegean: Με νέα καθίσματα τα A320 από το 2014

Αλλαγές στη διάταξη και στον εξοπλισμό των θέσεων στα αεροπλάνα της προγραμματίζει η Aegean, αποφασίζοντας την προμήθεια και εγκατάσταση νέων πολύ πιο ελαφριών αεροπορικών καθισμάτων στον στόλο των A320 που διαθέτει. Η Aegean ανέθεσε...


...στην εξειδικευμένη ιταλική εταιρεία Aviointeriors τη σχετική παραγγελία, που αφορά στην ολοκαίνουρια σειρά καθισμάτων Columbus Two, για την Economy Class και μάλιστα είναι ο πρώτος αερομεταφορέας στην Ευρώπη που θα εγκαταστήσει αυτόν τον τύπο θέσεων.
Σύμφωνα με ην Aviointeriors, τα Columbus Two είναι πολύ ελαφριά, περίπου 10 κιλά ανά επιβάτη και είναι σχεδιασμένα για πτήσεις διάρκειας μέχρι τεσσάρων ωρών.
Τα καθίσματα που κατασκευάζονται για την Aegean θα αρχίσουν να παραδίδονται τον Μάρτιο του 2014, ούτως ώστε, η εγκατάστασή τους να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της θερινής περιόδου. 

Η εγκατάσταση ελαφρύτερων καθισμάτων αποτελεί πια πάγια πρακτική πολλών αερομεταφορέων, καθώς η διαφορά βάρους συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμων και περιορίζει τις εκπομπές ρύπων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου