Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Διαβάσαμε: Μεγάλα σχέδια για τη "μικρή" Οξιά...

Να δημιουργήσει το πρώτο νησί τέχνης και πολιτισμού στον κόσμο θέλει ο εμίρης του Κατάρ, Αλ Θάνι, στη μικρή Οξιά των Εχινάδων, με μια επένδυση που αναμένεται να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής», ο εμίρης...




... και η κόρη του η οποία είναι πρόεδρος όλων των μουσείων του Κατάρ, σχεδιάζει να μεταμορφώσει το άγονο αυτό νησί σε art island δηλαδή σε ένα νησί τέχνης και πολιτισμού που "δεν θα υπάρχει άλλο στο κόσμο".
Στο νησί θα δημιουργηθούν μουσείο, εκθετήρια, αμφιθέατρο και αίθουσες εκδηλώσεων καθώς και χώροι όπου θα φιλοξενούνται όλα τα μεγάλα ονόματα της τέχνης και του πολιτισμού από όλο τον κόσμο.
Την υψηλή εποπτεία της μεταμόρφωσης της Οξιάς θα έχει η 28χρονη κόρη του εμίρη που έχει κάνει σπουδές στις ΗΠΑ στον τομέα των πολιτικών επιστημών και της λογοτεχνίας και έχει στρέψει εδώ και πολλά χρόνια το ενδιαφέρον της στο παγκόσμιο χρηματιστήριο της τέχνης.
Το νησί Οξιά, το οποίο έχει έκταση πάνω από 5.000 στρέμματα, αγοράστηκε από την οικογένεια Σταμούλη, έναντι 5 εκ. ευρώ από την Άνοιξη του 2012. 
Και απλώς θυμίζουμε ότι η αποκάλυψη της συμφωνίας, ήταν μία από τις μεγάλες μας επιτυχίες εδώ στο Tourism Lobby, η οποία βεβαίως, έκτοτε αναπαράχθηκε παντού, εντός και εκτός Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου