Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τι άλλο; Προσοχή, ευθύνη και ψυχραιμία

Η διεθνής κοινή γνώμη, ξυπνάει ή κοιμάται, ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη, με τις εξελίξεις στην Ελλάδα να κυριαρχούν σε μεγάλα και μικρότερα διεθνή media. Βομβαρδισμός από “breaking news”, “flash news”, “happening now” και απευθείας συνδέσεις με τη χώρα μας, για τις συλλήψεις ενός πολιτικού αρχηγού και... 




...εν ενεργεία βουλευτών και όλα όσα συμβαίνουν αυτές τις ώρες.
Τα δικά μας media, φυσικά, έχουν πάθει αμόκ και ως συνήθως, δίνουν ρέστα, στα όρια του γνωστού παροξυσμού που τα καταλαμβάνει, όταν έχουμε σοβαρές εξελίξεις.
Η ελπίδα μας για ψυχραιμία, τεράστια προσοχή, εξίσου τιτάνια ευθύνη και αυτοσυγκράτηση, εκφράζει, πιστεύουμε, αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι συμπολίτες μας.
Είναι πολύ κρίσιμες οι εξελίξεις σήμερα και πάντα, η κρισιμότητα που συνδέεται με το πολίτευμα και τις πολιτικές διαδικασίες σε μία χώρα στην κατάσταση που όλοι ξέρουμε και βιώνουμε, εγκυμονεί κινδύνους και απειλές, μάλλον δυσδιάκριτες, αυτήν τη στιγμή, για πολλούς από εμάς.
Μεγάλη προσοχή, λοιπόν, από όλους όσοι έχουν βήμα και δυνατότητα παρέμβασης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου