Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Costa Navarino: Νέα διάκριση για το Romanos στα Condé Nast Traveller Readers’ Awards

Για τρίτη συνεχή χρονιά το ξενοδοχείο The Romanos, a Luxury Collection Resort που βρίσκεται στην Costa Navarino, επιβραβεύεται στην κατηγορία “Best Overseas Holiday Hotels: Europe, Turkey and Russia” του ετήσιου καθιερωμένου θεσμού Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards της αγγλικής έκδοσης.

 
Οι αναγνώστες του Condé Nast Traveller ανέδειξαν  μέσα από το θεσμό που διεξήχθη για 16η χρονιά και θεωρείται από τους σημαντικότερους στον τουρισμό, τις κορυφαίες ταξιδιωτικές προτιμήσεις ανά τον κόσμο. Το ξενοδοχείο The Romanos Resort, που βρίσκεται στo Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, κατέκτησε την 7η θέση και αποτελεί τη μοναδική ελληνική παρουσία στο Τop 10
H Ελλάδα είχε ξεχωριστή θέση στα βραβεία, καθώς τα ελληνικά νησιά κατέκτησαν για μία ακόμη φορά κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών (2η θέση στην κατηγορία «Best Islands» και 5η θέση στο «The World’s Top 100 list of experiences») και η χώρα μας αναδείχθηκε 5η ανάμεσα στις καλύτερες
Η διάκριση του ξενοδοχείου The Romanos Resort ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Costa Navarino και της Μεσσηνίας ανάμεσα στους κορυφαίους ποιοτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως. Η ανάδειξη στα Readers’ Travel Awards το 2012 και το 2011 (το The Romanos Resort βρέθηκε στην 4η θέση του «World’s Top 100» ξεπερνώντας δημοφιλείς επιλογές), είναι ενδεικτική της αναγνωρισιμότητας και ανταπόκρισης που είχε και συνεχίζει να έχει ο προορισμός. 

Ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της TEMES, σημείωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν τη σημαντική αναγνώριση στα Readers’ Travel Awards. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το ότι οι αναγνώστες του Condé Nast Traveller ανταποκρίθηκαν και μοιράστηκαν το όραμά μας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού που παράλληλα προωθεί τη μοναδική φυσική ομορφιά και την ιστορία της περιοχής όπου βρίσκεται. Στην Costa Navarino εργαζόμαστε συνεχώς και αναπτύσσουμε το προϊόν που προσφέρουμε, ώστε παράλληλα με την άριστη εξυπηρέτηση και παροχές των ξενοδοχείων, να προσφέρουμε αυθεντικές πολιτιστικές και αθλητικές εμπειρίες. Στόχος μας είναι οι επισκέπτες μας να γίνονται μέρος ιστορίας μας μέσα από τις ξεχωριστές στιγμές που ζουν κατά τη διαμονή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου