Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

"Σεμνό και νοικοκυρεμένο" το επενδυτικό ενδιαφέρον Ριμπολόβλεφ, ή είναι η εντύπωσίς μας;

Ligo, ligo...

Επενδυτικά σχέδια στον τουρισμό και συγκεκριμένα στην αξιοποίηση μαρινών αλλά και σύνθετων μικρών ξενοδοχειακών καταλυμάτων” θα εξετάσει, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Sergey Chernitsyn, ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. “Η Ελλάδα...
είναι μια ενδιαφέρουσα χώρα για επενδύσεις», δήλωσε (ο εκπρόσωπος), όπως διαβάζουμε στο euro2day ο οποίος μετά την πολυδιαφημισμένη συνάντηση- εμπειρία με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Ν. Μηταράκη, φέρεται να μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, για νέα συνάντηση με τον Α. Σαμαρά. 
Λίγο μετά, ο υφυπουργός Μηταράκης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, επικεφαλής της οποίας είναι υπουργός Επικρατείας Δρ. Soultan Al Jaber.Μάλιστα.
Έτσι όπως το βλέπουμε εμείς, πάντως, είναι σαν να μας είπε ευγενικά ότι "κάτι μπορεί και να αγοράσω" και ελπίζουμε όχι για να μην τον πρήζουμε και να τον χρησιμοποιούμε, ορισμένοι, για επικοινωνιακούς λόγους... 
Για να δούμε, τελικά, τι θα βάλει στο επενδυτικό καλάθι του ο Mister Σκορπιός και πότε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου