Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Όμιλος Μουζενίδη: Το νέο χειμερινό πρόγραμμα για Ελλάδα

- Έναρξη από 22 Οκτωβρίου
- Νέες πτήσεις και πιλοτικό πρόγραμμα για Θεσσαλονίκη 

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πάλι η Ελλάδα, στη ρωσική αγορά, αυτήν τη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης Leisure που διοργανώνεται στο Crocus Expo στη Μόσχα. Στο πλαίσιο της έκθεσης έγινε και η παρουσίαση των χειμερινών προγραμμάτων του τουριστικού οργανισμού “Mouzenidis” σε μια κατάμεστη αίθουσα...

 
...παρουσία τουριστικών παραγόντων της ρωσικής αγοράς, τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και με τη συμμετοχή του Γραφείου Μόσχας του ΕΟΤ. 
Και μία γούνα δώρο,
made in Kastoria!
Η “βάση” του χειμερινού προγράμματος του ελληνικού tour operator θα είναι πακέτα τεσσάρων διανυκτερεύσεων- πέντε ημερών. Το προγραμμα ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου σε συνεργασια με την αεροπορική εταιρία Astra από, Αγία Πετρούπολη, Νάζνι-Νοβγοραντ, Καζάν, Περμ, Αικατερινούπολη, Ούφα, Ορεμπουργκ, Σαμάρα, Βολβογκραντ, Ροστόβ, Κρασνονταρ και Κάλινγκραντ, κυκλικά, απο μια πτήση προς Θεσσαλονίκη και απο εκεί, σε διάφορους προορισμούς εφόσον προκύψει ενδιαφέρον, για δύο μήνες πιλοτικά.    
Επιπρόσθετα, διπλασιάζονται οι θέσεις σε 880 από 450 (το 2012) την εβδομάδα, από Μόσχα για Θεσσαλονίκη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με την εταιρία Vim και σταθεροποιούνται, μία πτήση την εβδομάδα απο Κρασνοντάρ και Ροστόβ και δύο την εβδομάδα απο Κίεβο (Ουκρανία) ενώ θα συνεχιστούν και οι πτήσεις προς την Αθήνα, σε αποκλειστική συνεργασία με την Aeroflot.
Ο Όμιλος Μουζενίδη έχει κυρίαρχη παρουσία στην έκθεση με μεγάλο περίπτερο, το οποίο ήδη καταγράφει αθρόα προσέλευση επισκεπτών. 
Στο περιθώριο της έκθεσης, διοργανώθηκε και το 9ο διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμου Υγείας και Spa στο οποίο μίλησε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αναγνώρισης των Ιαματικών Πηγών στην Ελλάδα Κ. Κουσκούκης, κατόπιν πρόσκλησης του ρωσικού Υπουργείου Υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου