Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Flying Athens Week 2013: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο Air Show της Αθήνας



Εντυπωσιακές στιγμές, περισσότερο θέαμα, εξειδικευμένη ενημέρωση και πολλά άλλα ενδιαφέροντα και… θεαματικά υπόσχεται η δεύτερη διοργάνωση του Athens Flying Week, θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2013, από 23 έως 29/09. Όπως και πέρυσι, αποκορύφωμα της διοργάνωσης θα είναι οι αεροπορικές επιδείξεις...



...στο αεροδρόμιο Τατοΐου.
Το Athens Flying Week είναι ένα project, το οποίο με τη διεξαγωγή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θεσμοθετείται στις μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής, καθώς πέρσι περισσότεροι από 20.000 θεατές παραβρέθηκαν στο airshow, ενώ φέτος αναμένεται να παραβρεθούν πάνω από 50.000 θεατές.
Αρχικά, κατά την διάρκεια όλης της αεροπορικής εβδομάδας της Αθήνας, το Σύνταγμα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο αεροπορικού χαρακτήρα όπου θα μπορέσει το κοινό να ενημερωθεί αναλυτικότερα για το event.
Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέδριο, στο ξενοδοχείο Divani Caravel από τις 14.00 έως τις 21.00, με θέματα που θα αφορούν το ευρύ κοινό αλλά και τους ενασχολούμενους με την αεροπορία γενικότερα.
Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φαντασμαγορικό pre-show στην παραλία Παλαιού Φαλήρου, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το Alpha Jet της Red Bull, τον παγκοσμίου φήμης νούμερο ένα πιλότο της Breitling Francesco Fornabaio και τρία υδροπλάνα με πιλότους τον Μ. Αναστασίου, Γ. Αλεβίζος και Κ. Ρωσσίδης. Η ώρα έναρξης είναι στις 18.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η αποκορύφωση της αεροπορικής εβδομάδας της Αθήνας είναι το τριήμερο αεροπορικών επιδείξεων, στο αεροδρόμιο του Τατοίου (27-29 Σεπτεμβρίου 2013), όπου στο air show θα συμμετέχουν οι:
Ολλανδική Πολεμική Αεροπορία (F-16 Demo), Πολωνική Πολεμική Αεροπορία (“ORLIK” Aerobatic Team), Francesco Fornabaio, Red Bull (Alpha Jet), Luca Bertossio, Jurgis Kairys, Blu Circe, Aeroclub Romania and WeFly! Team, Ένοπλες Δυνάμεις, Ειδικές Δυνάμεις, η
Ελληνική Αστυνομία, οι πιλότοι Σοφιανός Ηλίας και Βερβερέλης Δημήτρης και αερομοντελιστές.
Εκτός από το air show, θα πραγματοποιηθούν: εμπορική έκθεση, kids park, συνέδριο fly simulators, δρώμενα αερομοντελιστών, hospitality area, dj line ups & happenings.
Ένα σημαντικό στοιχείο του Athens Flying Week είναι ότι θα προσθέσει ένα ακόμα τουριστικό προϊόν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου σε αυτό θα συμβάλει σημαντικά ο Δήμος Αχαρνών, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, ο Δήμος Αθηναίων, ο ΕΟΤ, ο ΣΕΤΕ, ο HAPCO, το Marketing Greece και η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής. Σε αυτόν το τομέα θα συντελέσει σημαντικά και το προγραμματισμένο Fly In με επισκέπτες από όλη την Ευρώπη, που θα γίνει σε συνεργασία με την AOPA HELLAS από 25/09 έως 1/10/2013.
Το Athens Flying Week 2013 θα αποτελέσει για δεύτερη χρονιά πόλο έλξης για όλους όσους επιθυμούν να μυηθούν στην ομορφιά της αεροπορίας και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των πτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.athensflyingweek.gr  ή συνδεθείτε στο κανάλι του AFW στο YouTube (http://www.youtube.com/channel/UCSFoeuMgcbuTgM3zhVnTCAw)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου