Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

"Διχασμένη" η γερμανική τουριστική αγορά για Αίγυπτο



«Σχίσμα» μεταξύ των μεγάλων tour operators στη Γερμανία προκαλεί πλέον η υπόθεση της Αιγύπτου. Thomas Cook και DER ανακοίνωσαν ότι αρχίζουν ξανά πτήσεις προς τους αιγυπτιακούς προορισμούς της Ερυθράς Θάλασσας από τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ, στον αντίποδα...



...TUI και Alltours, ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να παρατείνουν το πάγωμα των πωλήσεων και των κρατήσεων μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου.
Η επανάληψη των πτήσεων θα αφορά σε Hurghada, Marsa Alam και Sharm el Sheikh.
Κάπου ανάμεσα βρίσκεται ο FTI, ο οποίος συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του για Αίγυπτο και μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει τον σχεδιασμό του να αυξήσει τη δυναμικότητά του για τη χειμερινή περίοδο, διαπιστώνοντας αύξηση ζήτησης και πραγματοποίηση νέων κρατήσεων.
Η εξέλιξη αυτή, εντείνει τις πιέσεις προς το Γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών να αποσαφηνίσει σύντομα το καθεστώς της ταξιδιωτικής του οδηγίας για την Αίγυπτο, με επίκεντρο μία διαβάθμιση της επικινδυνότητας ανά περιοχή της Αιγύπτου, περίπου στο μοντέλο των αντίστοιχων οδηγιών του Foreign Office και του State Department.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά, φαίνεται ότι και ο TUI ετοιμάζεται να ξεκινήσει ξανά το πρόγραμμά του για τους προορισμούς της Ερυθράς Θάλασσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή