Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΕΟΤ: Η άλλη όψη των οφειλών προς ξένα media!


-Πήραν τα λεφτά από τον Οργανισμό και άφησαν τα μέσα σε Γαλλία και Ιταλία απλήρωτα!

Δεν θέλει και ιδιαίτερη σκέψη: το να έχει εξοφλήσει ο ΕΟΤ οφειλές του προς διαφημιστικές εταιρείες και media shops εδώ και χρόνια και οι εταιρείες αυτές να μην έχουν αποπληρώσει τα ξένα media στα οποία είχαν υλοποιηθεί διαφημιστικές ενέργειες, είναι περίπου...
...“εγκληματική” πράξη και αφήνει την χώρα έκθετη απέναντι στα media αυτά!
Διότι, βεβαίως, τα media που εμπλέκονται, δεν μένουν στην εταιρεία που τους χρωστάει, αλλά στρέφονται κατά του ΕΟΤ και του Υπουργείο Τουρισμού!
Είχαμε αποκαλύψει αυτό το σοβαρό θέμα τον περασμένο Απρίλιο, τώρα αυτές τις μέρες το είδαμε να ανακαλύπτεται και να “σηκώνεται” και σε μεγάλα ελληνικά media, με την εκτενέστερη αναφορά στο “Πρώτο Θέμα”, που επισημαίνει τη δικαστική διαμάχη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τα τέλη Μαίου, με την προσφυγή ιταλικού Ομίλου κατά της Advanced Media Services της Adel Swatch & Swatch Hellas, για οφειλές άνω των 600.000 ευρώ.
Όπως επισημαίναμε και στην αρχική μας αποκάλυψη, είναι σαφές ότι χρειάζεται και κάποιου είδους αυστηρή πολιτική παρέμβαση και πίεση προς τις συγκεκριμένες εταιρείες να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, από τη στιγμή που έχουν εξοφληθεί πλήρως για αυτές και λόγω του ότι πολύ απλά, εκθέτουν την ίδια τη χώρα με την πρακτική τους.
Αρκετά τραβάμε με τις οφειλές του ΕΟΤ, ως έχουν, να βρίσκουμε τον μπελά μας και για οφειλές που έχουν αποπληρωθεί, πάει πολύ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου