Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Το μόνο που κινείται συνοπτικά είναι η... επιλογή Συμβούλων;


Τελικά η μόνη διαδικασία που όλο αυτό το διάστημα προχωρεί τάχιστα, με συνοπτικές διαδικασίες που ουδείς γνωρίζει ακριβώς σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες και χωρίς πολλά-πολλά και κουραστικά, είναι η επιλογή των πάσης φύσεως και χαρακτήρος και εθνικότητος συμβούλων! Είχαμε “πιάσει” αυτό το θέμα...

...και στο παρελθόν, πριν αρχίσουν όλα να τρέχουν σε διάφορα αόρατα επίπεδα θέτοντας απλά ερωτήματα για τις σχετικές αποφάσεις και διαδικασίες.
Να υποθέσουμε ότι η ταχύτητα και απλούστατη διαδικασία ανάθεσης των σχετικών έργων είναι ανάλογη και με την ταχύτητα πληρωμής των συγκεκριμένων εταιρειών, ή μήπως αναμένουν και αυτές στη... σειρά τους πότε το Ελληνικό Δημόσιο θα αποπληρώσει όλα αυτά - περί τα 6 δισ. και βάλε- που χρωστάει, όπως όλοι οι άλλοι απλοί και ταπεινοί έχοντες λαμβάνειν, έλληνες και ξένοι;
Αναλυτικό ρεπορτάζ, εδώ .  
Έχουμε ρωτήσει επανειλημμένα πόσο "κοστίζει" όλο αυτό το "μαλλί" αλλά ακριβή ποσά δεν μας λένε. Στο περίπου και ανεπίσημα. Το απογοητευτικό είναι ότι, όπως μαθαίνουμε, σε κάποια μεγάλα media, κυκλοφορεί ένα αναλυτικό... budget.
Που θα πάει, κάποιος θα τον βρει και θα τον βγάλει και προς τα έξω τον λογαριασμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου