Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αναστάτωση από φήμες για επικείμενο "κανόνι" τουριστικού γραφείου


Φόβοι για βροντώδες “κανόνι” στην αγορά από μεγάλο τουριστικό γραφείο εκδηλώνονται από χθες, όταν μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες εβδομάδες λόγω των συσσωρευμένων οφειλών και τις υποχρεώσεις...

...που έχει δημιουργήσει σε ξενοδοχειακές και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, σε προμηθευτές και φυσικά σε συνεργάτες, υπαλλήλους και εργαζόμενους, τα γραφεία της εταιρείας ήταν κλειστά την Τετάρτη.
Σύμφωνα με επιχειρηματίες και παράγοντες της τουριστικής αγοράς, τα χρέη της βασικής εταιρείας του ομίλου είναι ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ και τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια με εμφανή αδυναμία πληρωμών και κάλυψης υποχρεώσεων άρχισαν να εμφανίζονται από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Μέχρι και πριν τις γιορτές, ωστόσο, στελέχη του ομίλου διαβεβαίωναν ορισμένους συνεργάτες ότι παρά τις δυσκολίες, υπάρχει ένα "ταμειακό πρόβλημα" που είναι "προσωρινό" και πως σύντομα θα υπάρξει "λύση".
Το πιο ανησυχητικό (ίσως και εξοργιστικό), όμως, είναι, ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πληροφορίες και ενδείξεις ότι κάποιοι εκ των ιδιοκτητών του συγκεκριμένου γραφείου, έχουν, ήδη, έτοιμη μία “διάδοχο” κατάσταση και ενημερώνουν επιλεγμένους συνεργάτες οτι δημιουργήθηκε μία νέα εταιρεία για "συνέχεια της συνεργασίας".
Δεν έχει γίνει γνωστό βέβαια τι ακριβώς σχέση θα υπάρχει - αν υπάρχει - με την υφιστάμενη εταιρία και το κυριότερο τι θα γίνει με τις οφειλές και τα χρέη.
Περίεργα και ανησυχητικά όλα αυτά, τα ψάχνουμε εδώ και μέρες και θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία.
Μακάρι να διαψευστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου