Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Της Ημέρας (Τον προχωράει, όντως, τον φορέα - από την πλευρά του...)


Αγαπητό μου Lobby,
τελικά, όπως μαθαίνω και ακούω, πράγματι η υπόθεση της σύστασης του μικτού φορέα Marketing και προβολής του ελληνικού τουρισμού προχώρησε ένα ακόμη βήμα και βρίσκεται στα πρόθυρα σχεδίου νομοθετικής ρυθμίσης! Βέβαια...

...όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, χρειάστηκε πριν να πέσει μία - πως να το πω τώρα ακριβώς;- μάλλον αυστηρή “υπενθύμιση” προς τον “σφυρίζω αδιάφορα” αρμόδιο πολιτικό άνδρα. 
Ο οποίος έδειξε να την παίρνει πολύ προσωπικά και πήγε - λένε οι ίδιες πληροφορίες - να κάνει και επίδειξη “πολιτικής δύναμης και ευθιξίας” ("τσιτάτα", όπως λέει και η Ο. Κεφαλογιάννη) σε συνάντηση που ακολούθησε - είναι και λίγο ανασφαλής τελευταία με τα διάφορα μηνύματα που του έρχονται από το “κόμμα” αλλά και από κάποια πολύ κακά και επιθετικά σχόλια σε πολιτικά blogs - αλλά τελικά, είπε ότι θα το προχωρήσει αμέσως, από την πλευρά του, το όλο ζήτημα.
Και τονίζω αυτό το “από την πλευρά” του, γιατί από τη μία πλευρά θα χρειαστεί και υπογραφές άλλων το σχέδιο, από την άλλη, προσωπικά, έτσι όπως μου το μετέφεραν, μου μοιάζει και λίγο
“εγώ θα κάνω το καλό παιδί, αλλά αποφασίζουν και άλλοι...”.
Η αλήθεια είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ και στη κυβέρνηση είναι όλοι μία ωραία ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες...
Με αγάπη (μικτή)
angel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου