Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Διαβάσαμε (Για επενδυτική "βροχή" στη Σαχάρα Χαλκιδικής)


Τέτοιες εποχές και υπό τέτοιες συνθήκες κάθε εξέλιξη σχετικά με επενδυτικά σχέδια αποκτά ιδιαίτερη σημασία και χρήζει άμεσης προβολής. Ένα πρόγραμμα αξιοποίησης μίας δημόσιας έκτασης προυπολογισμού 215 εκατ. ευρώ...

..δεν είναι κάτι που το προσπερνάει κανείς εύκολα. Όπως διαβάζουμε στο Voria.gr προκειται για έκταση 420 στρεμμάτων στην παραθαλάσσια περιοχή... “Σαχάρα” που σχεδιάζει να αξιοποιήσει ο Δήμος Νέας Προποντίδας για τη δημιουργία ενος ολόκληρου πόλου τουριστικής δραστηριότητας και αναψυχής, με συνεδριακό κέντρο, τέσσερα ξενοδοχεία, μαρίνα και άλλες εγκαταστάσεις, με επιτρεπόμενη δόμηση 84.000 τ.μ.!
Ο Δήμος σχεδιάζει να αξιοποιήσει την έκταση με διεθνή διαγωνισμό, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και οι υπεύθυνοι του συμβούλου αξιοποίησης που έχει προσλάβει, υπάρχει ενδιαφέρον από ξένα funds, ρωσικά, βουλαρικά και αιγυπτιακά.
Μάλιστα. Να ευχηθούμε να είναι από εκείνα τα μεγαλεπήβολα επενδυτικά σχέδια που θα φθάσουν στη φάση της υλοποίησης σύντομα και ομαλά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου