Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"Πεντελικόν": Από "λάθος συνεννόηση των υπηρεσιών" η σύλληψη του Θ. Βάρδη


Το μάθαμε και εμείς από τις σχετικές ανακοινώσεις της Αστυνομίας που μετά αναπαράγονται και εμπλουτίζονται από τα ΜΜΕ, αλλά δεν είχαμε προκάμει να αναφερθούμε και να κάνουμε κάποια ανάρτηση. Μας προλαμβάνει, άλλωστε, η επιστολή του ίδιου το επιχειρηματία Χαράλαμπου Βάρδη...

...σχετικά με τη συλληψή του για χρέη προς το Δημόσιο.
Σύμφωνα με τον κ. Βάρδη:
Με την παρούσα σας ενημερώνω ότι το σύνολο της διαδικασίας που ακολουθήθηκε από τις ελληνικές αρχές στην περίπτωσή μου ως νόμιμου εκπροσώπου της Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Βάρδη ΑΕ, υπήρξε υπερβολική και καταχρηστική, λόγο για τον οποίο αφέθηκα αμέσως ελεύθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, γιατί αφορούσε τη βεβαίωση παρακρατούμενων φόρων ποσού 68.124,17 ευρώ, τα οποία η ίδια η επιχείρηση, αυθορμήτως και ως νόμιμα όφειλε, είχε ρυθμίσει από τις αρχές Φεβρουαρίου,(γεγονός που αποδεικνύεται) αλλά το αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας δεν ενημερώθηκε σχετικώς από τη ΔΟΥ, με αποτέλεσμα να υποστώ μία προσωπική ταλαιπωρία, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΪΟΝ ΛΑΘΟΥΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Ευτυχώς που η Ελληνική Δικαιοσύνη αποκατέστησε τα πράγματα.
Το Ξενοδοχείο Πεντελικόν και προσωπικά εγώ θα ήθελα να ενημερώσω τους πελάτες και τους συνεργάτες του Ξενοδοχείου, ότι όλα αυτά τα χρόνια ,ακόμα και σήμερα που η Οικονομική κρίση μαστίζει τις Ελληνικές Επιχειρήσεις , είναι εδώ δυνατό, παρόλες τις πιέσεις που ασκούνται, συνεχίζει την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των μονάδων του(Ξενοδοχείο και Κτήμα Πεντελικόν) και παρέχει την απαράμιλλη ποιότητα του, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών του.
Με τα δεδομένα αυτά ουδέν άλλαξε για την επιχείρησή μας και για εμένα προσωπικά”
.
Θυμίζουμε ότι πριν από αρκετό καιρό, τον Σεπτέμβριο του 2010, το "Πεντελικόν" είχε βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της υπαγωγής της επιχείρησης στο άρθρο 99 αλλά και της εξόδου από αυτό λίγο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου