Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

CRN: Ξανά "ελληνική" η προεδρία του διεθνούς δικτύου


Με ποσοστό ψήφων που θυμίζει πλειοψηφίες... Πινοσέτ - επί το δημοκρατικότερο φυσικά - επανεξελέγη πρόεδρος του Παγκοσμίου Δικτύου Congress Rental Network (CRN) και για το επόμενο έτος, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Ποδηματάς, έχοντας στο ενεργητικό του ήδη μια επιτυχημένη...

...διετή θητεία ως πρόεδρος του οργανισμού. 
Η εκλογή του νέου προεδρείου έγινε κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσής που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Χιλή, με τον Έλληνα επιχειρηματία να συγκεντρώνει ψήφους εμπιστοσύνης που αγγίζουν το 86%! 
Ο Παναγιώτης Ποδηματάς, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της P.C. PODIMATAS S.A. και ιδιοκτήτης τριών εταιρειών που ανήκουν στους κόλπους του εν λόγω δικτύου, στη Ρουμανία, στη Σερβία και φυσικά στην Ελλάδα.
Το παγκόσμιο αυτό δίκτυο, που έχει 42 μέλη σε 40 χώρες από όλες τις γωνιές του κόσμου, λειτουργεί ως καταλύτης στην ανάπτυξη της αγοράς Συνεδρίων και Εταιρικών Συναντήσεων. 
Το προηγούμενο διάστημα το δίκτυο του CRΝ, είχε αναλάβει την κάλυψη βαρυσήμαντων εκδηλώσεων, όπως η Προεδρία της Τσεχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το συνέδριο για το Περιβάλλον COP 15 των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η Προεδρία της Δανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Well done Panos!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου