Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Προσοχή, προσοχή! Υπουργικό crisis management σε εξέλιξη στο Λονδίνο...


Με τον αέρα του παραμένοντα αλλά και του... Σαλαμινομάχου, μεταβαίνει από αύριο στο Λονδίνο και για ένα τετραήμερο ο Π. Γερουλάνος, με στόχο, λέει, συναντήσεις με εκπροσώπους Βρετανικών ΜΜΕ “για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού”. Μάλιστα. Σύμφωνα με...

...κάποιες πληροφορίες μας, η... αποστολή - στην οποία φαίνεται ότι θα συμμετέχει και ο γενικός γραμματεάς του ΕΟΤ Γ. Κολέτσος - περιλαμβάνει πρωτίστως συναντήσεις με εκπροσώπους του Συνδέσμου των Ανεξάρτητων Tour Operators οι οποίοι, υποκαθιστώντας επάξια και καταλυτικά τη γύμνια και την πλήρη απουσία (και ύπνο βαθύ) της ελληνικής κυβέρνησης μετά τις συστάσεις του Βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών - σας τις θυμίζουμε εδώ και εδώ -  υπερασπίστηκαν την Ελλάδα, ως γνήσιοι Έλληνες και όχι σαν απλοί Βρετανοί επιχειρηματίες.
Τι τραβάει και αυτός...
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, για τον ίδιο σκοπό  αρχικά είχε ζητηθεί και συμμετοχή των τουριστικών φορέων, αλλά στην πορεία, το ΥΠΠΟΤ άλλαξε γνώμη και διεμήνυσε, λίγο-πολύ, ότι “το παίρνει πάνω του το ζήτημα”.
Για την σκοπιμότητα, τώρα και την αποτελεσματικότητα της τετραήμερης αποστολής, κατόπιν εορτής, έχουμε πολλά να σχολιάσουμε αλλά ας περιμένουμε την ολοκλήρωσή της.
Να προσθέσουμε και ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο: ότι όταν ξέσπασε το θέμα, υπήρξε μία αναπάντεχη πλην ειλικρινής συστράτευση του υφυπουργικού διδύμου Αλιβιζάτου-Νικητιάδη, οι οποίοι ζήτησαν συνάντηση με τον Βρετανό πρέσβη.
Προηγουμένως ενημέρωσαν τον Π. Γερουλάνο, ο οποίος τότε ακόμα τελούσε υπό παραίτηση και το αφήνουμε εκεί το θέμα για να μην χαλαστούμε Παρασκευή βράδυ (και δη τριημέρου)...

1 σχόλιο:

  1. Πόσους "συνεργάτες" θα έχει μαζί του ο Γερουλάνος για να "καλύπτουν" δημοσιογρταφικά (sic) τις επαφές του? Ανακάλυψε ξαφνικά οτι ο Τουρισμός έχει δημοσιότητα και προβολή και έκανε στην άκρη όλους τους άλλους για να προβάλλει την αφεντιά του. Η απόλυτη ξεφτίλα πολιτικού δείγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή