Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Turkish Airlines: "Το παιχνίδι είναι τώρα" της λένε τα αστέρια της Barca...


...και τι να λέμε εμείς, τώρα.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου Ηγεσίας που διοργάνωσε για το 2012, στην Αττάλεια, η Turkish Airlines οι συμμετέχοντες έλαβαν ένα απροσδόκητο μήνυμα από τους παίκτες της Barcelona της κορυφαίας ομάδας στην οποία η εταιρεία είναι χορηγός. Το μήνυμα... 


...ήταν σαφές: «Το παιχνίδι είναι τώρα» - «The Game is Now». 
Οι κορυφαίοι αστέρες της Barcelona, Xavi Hernandez, Eric Abidal, Sergio Busquets, Javier Mascherano, Pedro Rodriguez, Dani Alves, Cesa Fabregas, Andres İniesta, Gerard Pique και Lionel Messi κατέγραψαν ένα βίντεο ειδικά για την Turkish Airlines. 
Το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό και περιλαμβάνει ένα σαφές μήνυμα προς όλη την κοινότητα της THY, την οποία και ενθαρρύνει να μην τα παρατάει ποτέ και να ξεπερνά τα όρια της για την επίτευξη ακόμα υψηλότερων στόχων. 



Το Συνέδριο Ηγεσίας 2012 της Turkish Airlines πραγματοποιήθηκε στην Αττάλεια στις 13 με 14 Ιανουαρίου 2012, με τη συμμετοχή όλων των στελεχών της Turkish Airlines, από όλο τον κόσμο καθώς και του Υπουργού Οικονομικών της Τουρκίας, κ. Mehmet Şimşek.
Μάλιστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου