Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πρόεδρος ΕΟΤ: Κατά νόμο άμισθος, κατά ΥΠΟΙΚ...golden boy


Μισθό δεν παίρνει αλλά
πήρε... ανάποδες!

Τα πρώτα… «φίδια» άρχισαν να τον «ζώνουν», κατά το λαϊκώς λεγόμενον, όταν έλαβε τα πρώτα τηλεφωνήματα από φίλους που άρχισαν να του ζητάνε δανεικά και να τον «στολίζουν» με περιπαικτική διάθεση. Μετά, όταν είδε κάτι δημοσιεύματα και περίεργα σχόλια…


…δεξιά και αριστερά, τότε… «ήρθαν οι μέλισσες»!
Έξαλλος έγινε, ακούμε, ο πρόεδρος του ΕΟΤ Κ. Ζήκος, όταν διαπίστωσε ότι σε επίσημη απάντηση του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη σε ερώτηση της Ε. Βόζενμπεργκ περιλαμβάνεται στους δημόσιους λειτουργούς που έχουν απολαβές άνω των 5.000 Ευρώ.
Είναι λάθος των υπηρεσιών του ΥΠΟΙΚ φυσικά, καθώς οι απολαβές αυτές ίσχυαν για τη θέση του Προέδρου προ της επανασύστασης της θέσης του Γενικού Γραμματέα, στις αρχές του 2011. Έκτοτε η θέση αυτή είναι άμισθη.
Δύο τινά έχουμε να καταθέσουμε εμείς από την πλευρά μας:
Πρώτον, αυτό το μπάχαλο στις υπηρεσίες βλέπουν και οι της Τρόικας και ετοιμάζονται να στείλουν στρατιές επιτρόπων και «τεχνοκρατών».
Δεύτερον, υποψιαζόμαστε ότι μέρος της «τσαντίλας» του Προέδρου, οφείλεται στο ότι θυμήθηκε πόσα έπαιρνε… ο προηγούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου