Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Aegean-Olympic: Η επόμενη μέρα θα έχει πολλές... "ώρες"

Τα της Aegean και Olympic βεβαίως σας τα πρόλαβαν άλλοι. Χθες και σήμερα είχε πλήθος αναφορών, δημοσιευμάτων και σχολίων η συνέντευξη τύπου με τις πρώτες ανακοινώσεις αλλά και τις τοποθετήσεις του Ε. Βασιλάκη. Μας άρεσε πολύ το…


…ρεπορτάζ της Βίκης Βαμιεδάκη στο news.gr,  είναι πιο κοντά στο στυλ μας και στην αξιολόγησή μας και το συνιστούμε.
Παρόλα αυτά, κρατάμε το ότι σύμφωνα με δικούς μας ανθρώπους που παρακολούθησαν τη συνέντευξη τύπου, ο Ευτύχης Βασιλάκης είχε μία πολύ αξιόλογη παρουσία, απάντησε σε όλα, ήταν ειλικρινής και αρκετά… προσγειωμένος και γενικά έδειξε ότι αυτή η υπόθεση της εξαγοράς σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό που γίνεται και αν εφαρμοστεί και ο προγραμματισμός με τα νέα προιόντα, τα οικονομικά ναύλα και τις ανταγωνιστικές τιμές, μπορεί πραγματικά να περάσουμε, άμεσα, σε μία νέα εποχή στον τομέα των εθνικών αερομεταφορών. Τόσο για τον εισερχόμενο τουρισμό όσο και για την εσωτερική αγορά.
Αποκάλυξε επίσης μία πτυχή της “φιλοσοφίας” και της λογικής του επιχειρείν που χαρακτηρίζει το σχήμα των κύριων επενδυτών της Aegean, μία διάσταση που τώρα πλέον αναμένεται να ξεδιπλωθεί σε πιο στρατηγικό επίπεδο και να δείξει τι μπορεί να κάνει και ως που μπορεί να φθάσει.
Η πορεία και οι εξελίξεις τους επόμενους μήνες θα δείξουν που θα πάνε τελικά τα πράγματα και είναι ξεκάθαρο ότι το 2014 θα είναι χρονιά κομβικής και καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια.

Σας έχουμε εδώ, όλη την παρουσίαση και εδώ την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης τύπου. Νομίζουμε αξίζουν και τα δύο λίγο χρόνο να ασχοληθεί κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου