Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

WTM 2013: Με νέα "εικαστικό" και έμφαση στη γαστρονομία η Ελλάδα

Με αισιοδοξία και ενθαρρυντικά, πρώτα, μηνύματα για την Ελλάδα, ξεκίνησε σήμερα η World Travel Market στο Λονδίνο, η πρώτη μεγάλη έκθεση της νέας περιόδου και σημείο αναφοράς για την εξέλιξη των τουριστικών δεικτών στην παγκόσμια τουριστική κοινότητα. Η Ελληνική συμμετοχή γίνεται με τον νέο τύπο περιπτέρου, για…




,,,τον οποίου είχαμε αναφερθεί πρώτη φορά εδώ και τώρα είναι και η πρώτη φορά που το βλέπουμε και στην πράξη, σε πραγματικές διαστάσεις και συνθήκες.
Τα πρώτα σχόλια είναι ποικίλα, οι απόψεις που ακούσαμε διίστανται, γενικά κλίνουν περισσότερο προς το θετικό οι εντυπώσεις, αλλά είναι σαφές, ότι όπως και σε κάθε νέα κατασκευή, υπάρχει περιθώριο βελτιώσεων και αναπροσαρμογών.
Τα εγκαίνια του περιπτέρου γίνονται σε λίγο, κεντρικός μοχλός ενίσχυσης της παρουσίας φέτος είναι η γραστρονομία, όπου η Σαντορίνη κυριαρχεί έχοντας αναλάβει τον κύριο κορμό των παρουσιάσεων μαγειρικής και των προσφορών εδεσμάτων, τοπικών προιόντων, κρασιών κλ.π. στο περίπτερο.
Υπάρχει, φέτος και μία εντονότερη ροή προσκεκλημένων δημοσιογράφων βρετανικών και ευρωπαικών media.

Θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία για την προβλεπόμενη πορεία της αγοράς 
και με ό,τι προκύψει από την συνεντευξη τύπου της υπουργού Τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου