Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Costa Navarino: Σημαντικές διακρίσεις σε δύο διεθνείς θεσμούς

Τρεις πολύ σημαντικές διακρίσεις έλαβε η Costa Navarino σε δύο διακεκριμένους θεσμούς, τα Worldwide Hospitality Awards καθώς και το European Health & Spa Award, στις τελετές που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Παρίσι και τη Βιέννη αντίστοιχα.

 
Στη 14η απονομή των Worldwide Hospitality Awards, η πλατφόρμα σύγχρονης τέχνης «Costa Navarino: Engaging Art» έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία  «Best Innovation: Public Area». Η κριτική επιτροπή των βραβείων αλλά και το κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψήφου, επιβράβευσαν τις καλύτερες και πιο πρωτοποριακές πρωτοβουλίες του τουριστικού κλάδου, ανάμεσα σε 100 συμμετοχές από 14 χώρες.
Το Anazoe Spa βραβεύθηκε εις διπλούν από την κριτική επιτροπή του ετήσιου θεσμού European Health & Spa Award, με την 1η  θέση στην κατηγορία «Best Signature Treatment» για τη signature θεραπεία «Healing Massage Remedy by Hippocrates» καθώς και την 3η  θέση στην κατηγορία «Best Destination Spa». 
Αυτές οι σημαντικές διακρίσεις, παράλληλα με την πρόσφατη διάκριση στον ετήσιο καθιερωμένο θεσμό Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards, ενισχύουν περαιτέρω τη θέση της Costa Navarino και την αναγνώριση της Μεσσηνίας, ανάμεσα στους κορυφαίους ποιοτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως. 
Επίσης, σημαντική ήταν και η πρόσφατη βράβευση των κρασιών Navarino Vineyards στα βραβεία AWC Vienna 2013. Το Kotyle Chardonnay 2012 και το Kotyle Cabernet Sauvignon 2011 έλαβαν δύο «Silver Awards» ενώ το 1827 Chardonnay  2012 έλαβε το «Seal of Approval» σe αυτόν τον αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό διαγωνισμό κρασιών. 
Ο Στέφανος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της TEMES, σημείωσε ότι η αναγνώριση σε αυτούς τους τόσο διαφορετικούς τομείς, αναδεικνύει την τεράστια ποικιλία και την ποιότητα των εμπειριών που προσφέρει η Costa Navarino σε όλους τους επισκέπτες της και πρόσθεσε ότι “είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι το όραμά μας να δημιουργήσουμε έναν προορισμό ο οποίος ταυτόχρονα προωθεί τη φυσική ομορφιά της περιοχής αλλά και τον πολιτισμό της, διακρίνεται σε διεθνείς διοργανώσεις καθώς και πρωτίστως, μέσω των θετικών σχολίων των επισκεπτών μας”.


1 σχόλιο:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο για ένα πραγματικό στολίδι του τουρισμού μας!! http://charisios.weebly.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή