Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Δεν ανανεώνεται η συνεργασία Ledra Marriott με την Marriott!

Αλλού το ψάχναμε το θέμα εδώ και δύο μήνες και από άλλη πλευρά, αλλά τελικά, από αλλού βγαίνει. Σύμφωνα με ανακοίνωση που είναι αναρτημένη στον βρετανικό ιστότοπο της αλυσίδας Marriott, από τις 31 Δεκεμβρίου, το ιστορικό Ledra Marriott στη λεωφόρο Συγγρού, δεν θα είναι πλέον… Marriott! Η ανακοίνωση, που…




…είναι λιτή δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο εκτός από το ότι αν έχει κάποιος απορίες μπορεί να απευθυνθεί σε συγκεκριμένα τηλέφωνα.
Το σύστημα κρατήσεων της Marriott δεν δέχεται κρατήσεις για την Αθήνα από την 1η Ιανουαρίου. Το θέμα ή ερώτημα τώρα, είναι αν η Marriott βρίσκεται σε αναζήτηση νέας συνεργασίας με άλλο ξενοδοχείο της Αθήνας, όπως αναφέρουν ορισμένες πληροφορίες ή αν θα βρεθούμε με την όχι και τόσο θετική κατάσταση να μείνει η Αθήνα χωρίς Marriott.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου, συμφερόντων Παρασκευαίδη και η διεθνής αλυσίδα, δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας, που όντως λήγει στα τέλη του έτους.
Όσον αφορά αυτό που ψάχναμε εμείς, αφορούσε μία πληροφορία που είχαμε για μία σημαντική εξέλιξη που είχε σχέση με το ακίνητο του Ledra, που ανήκει στην εταιρεία  ΑΣΤΥ ΑΕ. 
Ωστόσο δεν το έχουμε επιβεβαιώσει ακόμα, οπότε δεν επεκτεινόμαστε… Αλλά αν ισχύει, μιλάμε για μία ακόμα πολύ σημαντική είδηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου