Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Μεγάλη επενδυτική συμφωνία Libra Group και Coco-Mat!



Οι (νεότερες) πληροφορίες μας είναι πολύ πιο σαφείς και τις μεταφέρουμε και πιο συγκεκριμένα: η συμφωνία έχει κλείσει και ήδη, έχουν προχωρήσει σημαντικά και τα νομικά και τα τεχνικά θέματα. Σε μία εξέλιξη που θέτει υποψηφιότητα ως μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ειδήσεις της χρονιάς, ο όμιλος Libra Group της οικογένειας Λογοθέτη, ένας από τους ισχυρότερους, παγκοσμίως, επενδυτικούς ομίλους ελληνικών συμφερόντων, προχωρεί σε στρατηγική...




...επενδυτική συνεργασία με την ιδιαίτερα γνωστή και με έντονη διεθνή παρουσία ελληνική εταιρεία Coco-mat.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η συνεργασία θα είναι πολυεπίπεδη και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και είσοδο του Libra Group, μέσω εταιρειών του – ακούμε για την Libra Capital και την First Mediterranean Investments (FMI) - στην Coco-mat αλλά και δημιουργία μία νέας επιχειρηματικής οντότητας, με κύριο στόχο και αντικείμενο την επέκταση του δικτύου και της παρουσίας της Coco-mat σε μεγάλες ξένες αγορές ή την είσοδο σε νέες.

Ένα σχέδιο «εντυπωσιακά φιλόδοξο», όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν, το οποίο εφόσον υλοποιηθεί βάσει του σχεδιασμού του, θα οδηγήσει σε πολύ σημαντική αύξηση του αριθμού των καταστημάτων και των χώρων της σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι βασικές κατευθύνσεις, η έκταση των επενδυτικών και επιχειρηματικών συναλλαγών και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας θα ανακοινωθούν σύντομα επίσημα από τις δύο πλευρές. Ή θα τις διαβάσετε στα μεγάλα media, μόλις "μυριστούν" το θέμα...
Θυμίζουμε ότι ο Libra Group, κυρίως μέσω της Grace Hotels και της US Hotels, έχει πολύ

ισχυρή παρουσία στη διεθνή και στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά, ενώ και η Coco-mat, πέραν των προιόντων ύπνου, των επίπλων και των άλλων προιόντων της με τα οποία προμηθεύει μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων εντός και εκτός Ελλάδας, έχει παρουσία και στη ξενοδοχειακή αγορά μέσω της Coco-Mat Hotels & Resorts Worldwide. Νεότερη εξέλιξη ως προς το τελευταίο, είναι ότι η εταιρεία δημιουργεί το αμέσως επόμενο διάστημα ένα ξενοδοχείο boutique, των γνωστών χαρακτηριστικών της, σε χώρο στο κατάστημά της στο Κολωνάκι, που διαμορφώνεται ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Αυτά προς ώρας, γιατί έχουμε και άλλες πληροφορίες αλλά θέλουν τον χρόνο τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου