Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αστέρας Βουλιαγμένης: Εκτός η Lamda και πάμε για βελτιωμένες προσφορές από τους τρεις...

Όσοι μας ρωτάγατε τι εννοούσαμε προ ημερών όταν γράφαμε επιμόνως ότι η διαδικασία για το τελικό τίμημα που θα προσφερθεί στον διαγωνισμό για τον Αστέρα, θα είναι υπέρ το δέον ενδιαφέρουσα, τώρα καταλαβαίνετε. Εθνική Τράπεζα και ΤΑΙΠΕΔ, ανακοίνωσαν ότι…


…οι τρεις εναπομείναντες - μετά τον αποκλεισμό της Lamda Development, που έδινε τη χαμηλότερη προσφορά - ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να υποβάλουν βελτιωμένες προσφορές, εντός της επόμενης εβδομάδας.
Ακούμε πολλά και κυκλοφορούν πολλά για τις προσφορές, αλλά δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να αναπαράγουμε γιατί δεν έχει και νόημα. Αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι ότι θα πρέπει να προσέξουμε λίγο περισσότερο το τρίτο και λιγότερο γνωστό σε εμάς, στα ελληνικά media, σχήμα, της AGC.
Το οποίο μπορεί να κάνει και την έκπληξη τελικά, φέρνοντας σε δύσκολη θέση όλες τις πλευρές. Θέση δύσκολη και λόγω της σύνθεσης του, δηλαδή αραβικά και τουρκικά συμφέροντα, αν υποθέσουμε ότι η πώληση του πλέον εμβληματικού και θρυλικού ελληνικού τουριστικού ακινήτου, τελικά φιλτράρεται και μπορεί να εξαρτάται και από άλλα κριτήρια, πλην των χρηματο-οικονομικών…
Ταύτα προς το παρόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου