Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Επανεκλογή της Κ. Μάρριοττ στην προεδρεία της Best Western Ευρώπης



- Θετικά τα μηνύματα για το 2014 για τα Best Western Ελλάδας

Επανεξελέγη, παμψηφεί, στην προεδρεία της Best Western Ευρώπης η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Best Western Ελλάδας, Κάρολ Μάρριοττ, κατοχυρώνοντας έτσι εκτός από την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων συναδέλφων στο πρόσωπό της και τον τίτλο του μακροβιότερου προέδρου στη θέση αυτή. Το διεθνές συνέδριο της Best Western...



...πραγματοποιήθηκε 19-23 Οκτωβρίου στο Σαν Αντόνιο στο Τέξας με συμμετοχή των Προέδρων και των Διευθυνόντων Συμβούλων όλων των γραφείων της αλυσίδας αλλά και των επικεφαλής των τμημάτων Marketing, Πωλήσεων, Τεχνολογίας και Διαχείρισης Ποιότητας.
Το τέλος της χρονιάς βρίσκει τα ξενοδοχεία της αλυσίδας κερδισμένα. Σε παγκόσμιο επίπεδο το online σύστημα της Best Western κατέγραψε αύξηση των κρατήσεων κατά 2% σε σχέση με το 2012 που ήταν χρονιά ρεκόρ στην παραγωγή της Best Western. Αντίστοιχη αύξηση καταγράφεται και στο μέσο έσοδο και εκτιμάται ότι η χρονιά θα κλείσει με παραγωγή που θα αγγίξει το 1,4 δισεκατομμύριο δολάρια.
Βασικότερη πηγή κρατήσεων παραμένει ο πολυβραβευμένος κόμβος www.bestwestern.com και η αντίστοιχη mobile έκδοσή του.
Το 2013 η παραγωγή του συστήματος για τα Best Western Ξενοδοχεία στην Ελλάδα καταγράφει αύξηση τόσο στο έσοδο όσο και στις διανυκτερεύσεις γεγονός που είχε φανεί από το πρώτο εξάμηνο του έτους.
Τα πρώτα σημάδια για το 2014 σε διεθνές επίπεδο φαίνεται ότι θα συμβάλλουν στη διατήρηση της θετικής πορείας και στην Ελλάδα, τουλάχιστον για τα Best Western Ξενοδοχεία. Ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον για την ανανέωση όλων των εταιρικών συμβολαίων για το 2014 χωρίς διαπραγμάτευση των τιμών και με αυξημένη πρόβλεψη στον αριθμό των διανυκτερεύσεων από τους εταιρικούς πελάτες.
Το γραφείο της Best Western Ελλάδος έχοντας στην ευθύνη του 8 χώρες συνολικά κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά γραφεία δεδομένου ότι και φέτος έχει ήδη καταφέρει να υπερκαλύψει τους ετήσιους στόχους που θέτει η Best Western International και αφορούν μεταξύ άλλων στην αύξηση της παραγωγής διανυκτερεύσεων εντός και εκτός Ελλάδος, αλλά και σε υψηλότερη από το 2012 βαθμολόγια των ξενοδοχείων μελών στον ετήσιο Ποιοτικό Έλεγχο και τις online αξιολογήσεις των πελατών η οποία κινείται υψηλότερα και από το μέσο όρο της αλυσίδας παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου