Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Αστέρας Βουλιαγμένης: Τελευταία "συμμαζέματα" πριν τις προσφορές...


Με τη διαδικασία για την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης στην τελική ευθεία – έχει δοθεί μία ολιγοήμερη παράταση μέχρι τις 25 Νοεμβρίου για την υποβολή οικονομικών προσφορών – γίνονται και κάποιες τελευταίες κινήσεις «νοικοκυρέματος»...



...του ακινήτου, για την ακρίβεια των ακινήτων που συνθέτουν το προσφερόμενο «πακέτο».

Για παράδειγμα, με μία σειρά διαπιστωτικών πράξεων από πλευράς ΕΟΤ, νομιμοποιήθηκε η περιοχή μεταξύ αιγιαλού και παλιάς ακτογραμμής των λιμενικών εγκαταστάσεων της Μαρίνας Βουλιαγμένης, συνολικής επιφάνεις περίπου 10 στρεμμάτων, καθώς και κάποιες «μικροδιαφορές» στο εμβαδόν των κτιριακών χώρων, ενώ με άλλη πράξη τακτοποιήθηκε και μία έκταση μπροστά από το κρηπίδωμα στο ξενοδοχείο Αρίων, περίπου 1.200 τ.μ..

Ο διαγωνισμός για την πώληση του Αστέρα, όπως έχουμε αναφέρει και εμείς πολλές φορές, συγκεντρώνει μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και όχι μόνον από τον χώρο του τουρισμού.

Τα 13 σχήματα που είχαν ενδιαφερθεί πήραν την παράταση λίγων ημερών προκειμένου να καταθέσουν τις οικονομικές προσφορές τους και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη ζυμώσεις και διαβουλεύσεις μεταξύ τους, για κοινή συμμετοχή.

Αυτή η διαδικασία, σύμφωνα με εκτιμήσεις της, ενδέχεται να καταλήξει στην υποβολή έως και 6-7 προτάσεων.
"Κοντός ψαλμός, αλληλούια", κατά πως λέει και ο λαός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου