Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αύριο, κατά το... σούρουπο, θα "δείξει" για Αστέρα

Α, ναι. Επειδή πολλοί περιμένουν και ψάχνουν τι γίνεται με τις προσφορές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης, να διευκολύνουμε την κατάσταση αναφέροντας ότι όπως έχουμε μάθει, η σχετική προθεσμία έχει παραταθεί μέχρι τις πέντε το απόγευμα (17:00) αύριο. Τον ακριβή λόγο…


…δεν το έχουμε μάθει ακριβώς, αλλά εκτιμάται ότι η επιλογή της ώρας έχει να κάνει με τις διαφορές ώρας που υπάρχουν μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ, κυρίως, αλλά ενδεχομένως και άλλης ζώνης πιο… ανατολικά από εμάς.
Σε κάθε περίπτωση, φθάσαμε πια κοντά στην κρίσιμη ώρα για την προσπάθεια πώλησης του πιο σημαντικού, ίσως, εμβληματικού, ιστορικού και πολλά άλλα σε -ικού τουριστικού ακίνητου της χώρας, κάτι σαν “τρόπαιο” του real estate.
Ωστόσο, επισημαίνουμε, όπως είχαμε κάνει και παλαιότερα, ότι τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα και προσθέτουμε ότι η στάση της ιδιοκτήτριας Εθνικής ως προς το ύψος του τιμήματος, δεν θα είναι και τόσο “ευέλικτη”, ας το θέσουμε έτσι.
Εν αναμονή.  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου