Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Της Ημέρας: City Break στη... φύση (προσοχή, δεν είναι ανέκδοτο)



Αγαπητό μου lobby,

Μου το μετέφεραν δύο απολύτως αξιόπιστοι αυτήκοοι μάρτυρες και το αναμεταδίδω με σιγουριά και... χαρά: Κόρη καλλίγραμμος, ανοιχτόχρωμης κόμμης, με αξίωμα σε μεγάλο επαγγελματικό φορέα της Θεσσαλονίκης, μιλούσε προ ημερών σε ειδική εκδήλωση περί επιχειρηματικότητας – όχι στη Philoxenia – για εναλλακτικές μορφές τουρισμού...




...όταν μεταξύ άλλων που ανέλυε με εμβρίθεια και πάθος  το πόσο σημαντικές είναι αυτές και ειδικά στην ευρωπαική αγορά, όπου οι πολίτες "είναι πιεσμένοι στις πόλεις και αναζητούν αποδράσεις", έφθασε και στο θέμα του City Break.

Το οποίο, όπως περίπου είπε, είναι μία μορφή τουρισμού που πρέπει να αναπτυχθεί δυναμικά και στο εσωτερικό, διότι το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης. Έχουν ανάγκη να... φεύγουν από την πόλη και να μπορούν να «ξεσκάσουν» στη φύση, να πάνε μια εκδρομή, να απολαύσουν υπαίθριες δραστηριότητες κ.λπ.!!!

Παιδιά, δεν κάνω πλάκα, έτσι ορμήνεψε το city break, η γυναίκα.

Εννοείται πως όσοι, λίγοι, από το ακροατήριο είχαν μία στοιχειώδη γνώση τουρισμού, είτε τους έπεσε το σαγόνι, είτε δεν ήξεραν από που να φύγουν για να μην σκάσουν στα γέλια και γίνει χαμός.

Έτσι, μετά το κοσμοϊστορικό «καθέλκυση του ιστοτόπου», έχουμε και νέα σοβαρή υποψηφιότητα για την πλέον εμπνευσμένη έκφραση και τοποθέτηση της χρονιάς...
Με αγάπη (ξεσκασμένη)
angel 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου