Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Aigialos: Μεγάλη και... ιστορική διάκριση για το ελληνικό ξενοδοχείο

Τη διάκριση «Most Romantic Historic Hotel of Europe» έλαβε το ξενοδοχείο Aigialos στα Φηρά της Σαντορίνης. Το ξενοδοχείο Αιγιαλός έλαβε την 1η θέση στις προτιμήσεις του κοινού στην κατηγορία Most Romantic Hotels ανάμεσα 600 καταγεγραμμένα Ιστορικά Ξενοδοχεία Historic Hotels of Europe. Μεταξύ των...

 
10 βραβευθέντων ξενοδοχείων που επιλέχθησαν φέτος από το κοινό, είναι και το διάσημο Badrutt’s Palace στο Saint Moritz της Ελβετίας που διακρίθηκε ως “Best Historic Hotel of Europe with A Story to Tell”. 
«Κάθε ιστορικό ξενοδοχείο που διακρίθηκε σήμερα επιβραβεύεται για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προφέρει, την προσήλωσή στην ποιότητα, και την προσφορά του στον Ευρωπαϊκό πολιτιστικό τουρισμό. Ώς θεματοφύλακες της ιστορίας και του πολιτισμού της Ευρώπης και εξαιρετικοί οικοδεσπότες του σήμερα, οι ξενοδόχοι των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης έχουν ένα κοινό στόχο: να προσφέρουν εμπειρίες διαμονής με πολυτέλεια, γεμάτες ιστορία και πολιτισμό εμπνέοντας τον επισκέπτη να γνωρίσει τον τόπο που επιλέγει για το ταξείδι του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Οργανισμού Historic Hotels of Europe κα Βαρβάρα Αυδή και ιδρυτής του ελληνικού δικτύου ξενοδοχείων Yades Greek Historic Hotels.
Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε με κάθε επισημότητα στο πολυτελές και ιστορικό American Hotel στο Άμστερνταμ, και το βραβείο για το ξενοδοχείο Αιγιαλός παρέλαβε η Ελένη Σκαρβέλη, διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ στην Ολλανδία και το Βέλγιο. 
Τα Ιστορικά Ξενοδοχεία της Ευρώπης Historic Hotels of Europe, είναι ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός οργανισμός Ιστορικών Ξενοδοχείων που συγκεντρώνει στην Ευρώπη κάτω από μία διακριτή ονομασία 17 εθνικά δίκτυα ξενοδοχείων με συνολικά 600 πολυτελή ξενοδοχεία που λειτουργούν σε κτίρια ιστορικής σημασίας. 

Το ελληνικό δκτυο Υάδες Greek Historic Hotels ιδρύθηκε το 2005 απο τη κ. Β. Αυδή προκειμένου να εντάξει την Ελλάδα στο χάρτη του ιστορικού και πολιτιστικού τουρισμού της Ευρώπης. Όλα τα ξενοδοχεία που επιλέγονται από το ελληνικό δίκτυο Υάδες αποτελούν μέλη του οργανισμού των Historic Hotels of Europe. Η Β. Αυδή είναι σήμερα Πρόεδρος του Ευρωπαικού οργανισμού Historic Hotels of Europe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου