Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Rewe Αυστρίας: Θεματική αύξηση για την Ελλάδα το 2013, καλά μηνύματα για το 2014


Από τα φωτεινά σημεία αναφοράς η Ελλάδα στη χθεσινή παρουσίαση του καλοκαιρινού προγράμματος του tour operator Rewe Aυστρίας, με τα brands IΤS Billa Reisen και Jahn Reisen. Όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, η Ελλάδα το 2013 σημείωσε αύξηση της τάξης του 36% και επανήλθε...



...δυναμικά στην αγορά της Αυστρίας, όπως μας ενημερώνει σχετικά το Γραφείο Αυστρίας του ΕΟΤ.
Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της τουριστικής περιόδου 2013, o Διευθυντής της Rewe Αυστρίας Martin Fast, επισήμανε ότι η περίοδος 2012/2013 υπήρξε η καλύτερη για την εταιρεία απο της ίδρυσης της, καθώς πέτυχε αύξηση της τάξης του 20%.
Αναφερόμενος στην πορεία της Ελλάδας, τόνισε τη σημαντική αύξηση του 36%, σημειώνοντας, όμως, ότι στόχος για το 2014 παραμένουν οι κρατήσεις του 2011.
Τουρκία, Ισπανία, Τυνησία και Βουλγαρία παρουσίασαν επίσης άνοδο κρατήσεων με μοναδική εξαίρεση την Αίγυπτο που έκλεισε με – 50%.
Όσον αφορά τους οδικώς προσβάσιμους προορισμούς, τη μεγαλύτερη αύξηση πέτυχε η Κροατία με +18% ακολουθούμενη απο την Ιταλία με +17% ενώ αντίθετα η Ουγγαρία παρουσίασε μείωση -11%.
Ένας απο τους κύριους στόχους της εταιρείας για το 2014, είναι η μεγαλύτερη αύξηση των κρατήσεων προς Ελλάδα, καθώς η χώρα μας αποτελεί έναν απο τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τους Αυστριακούς.
Οι τιμές το 2014, παραμένουν σταθερές για την Ελλάδα, μειώνονται κατά 2% για Τουρκία και Τυνησία, 5% για την Αίγυπτο και αυξάνονται για Ισπανία - Πορτογαλία κατά +2%.
Κυκλοφορούν 14 κατάλογοι: 8 του Jahn Reisen, 5 του IΤS Billa Reisen και 1 κατάλογος των Club "Calimera"
Οι κατάλογοι απευθύνονται περισσότερο προς οικογένειες αλλά συγκαταλέγονται και ιδιαίτερες προτάσεις και ξενοδοχεία για singles και άτομα της τρίτης ηλικίας.
Ο ελληνικός κατάλογος του IΤS Billa Reisen για το 2014, έχει εμπλουτιστεί με περισσότερα ξενοδοχεία και έχουν αυξηθεί οι πτήσεις και το δυναμικό θέσεων, καθώς η Ελλάδα αποτελεί τον σημαντικότερο προορισμό του Τοur Operator.
Μικρές οι αλλαγές στα προγράμματα Τουρκίας και Βουλγαρίας ενώ τονίστηκε ότι εάν συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του ελληνικού προγράμματος, θα υπάρξει αύξηση των προορισμών στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου