Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Σερβία: Πάμε για νέα... μαζική κάθοδο στην Ελλάδα το 2014

To stand της
Χαλκιδικής

Πολύ θετικά για τη φετινή τουριστική περίοδο είναι τα μηνύματα και από τη Σερβία και αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις που υπάρχουν σήμερα για υψηλό διψήφιο ποσοστό αύξησης, σε συνέχεια της περυσινής αύξησης περίπου 25%, τότε θα έχουμε…


…άλλη μία αγορά που πλησιάζει στη “γειτονιά” του ενός εκατ. αφίξεων.
Πέρυσι, μέχρι και τον Σεπτέμβριο είχαν καταγραφεί 745.000 αφίξεις από Σερβία και είναι βέβαιο ότι η χρονιά έκλεισε με περισσότερες από 800.000 αφίξεις.
Όπως προκύπτει και από τις επαφές και τις συναντήσεις που γίνονται στο πλαίσιο της έκθεσης στο Βελιγράδι, προτιμώμενος προορισμός μακράν των Σέρβων είναι η Ελλάδα και εντός Ελλάδας, η Χαλκιδική συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο όγκο τουριστών.
Όπως μας πληροφορούν, η Χαλκιδική κερδίζει ολοένα έδαφος στη Σερβική αγορά - αποτέλεσμα και των συντονισμένων δράσεων του Οργανισμού Προβολής και των Ξενοδόχων - και ο ρυθμός των κρατήσεων για φέτος εξελίσσεται με πολύ δυνατούς ρυθμούς.

Ακολουθούν η Θεσσαλονίκη και η Πιερία, ενώ νέο στοιχείο είναι το ενδιαφέρον που αρχίζει να αναπτύσσεται και για την Αθήνα, καθώς όπως γράφαμε και προ ημερών η Air Serbia αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεών της προς την πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου