Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

HotelBrain: Τρία ξενοδοχεία της, στο affiliation της Aqua Vista

Μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη έχουμε στον τομέα του ξενοδοχειακού management. Τρία ξενοδοχεία τα οποία διαχειρίζεται η HotelBrain, εντάσσονται στο affiliation της Aqua Vista, στο πλαίσιο της…


…ενίσχυσης του branding και των πωλήσεών τους.
Ειδικότερα, η εταιρεία ενέταξε πρόσφατα στο  affiliation της Aqua Vista Hotels τα υπό τη διαχείρισή της ξενοδοχεία, Meli Meli στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, Pietra & Mare και 
Boheme στο Καλό Λιβάδι και στη Χώρα της Μυκόνου, αντίστοιχα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πιστή στη φιλοσοφία της να επιδιώκει το branding των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται μέσω affiliations of independent hotels (ήδη 30 υπό τη διαχείριση της εταιρείας ξενοδοχεία ανήκουν σε άλλα affiliations), η HotelBrain χαιρετίζει την ένταξη των τριών πρώτων ξενοδοχείων της στην Aqua Vista Hotels.

Με την ένταξη των τριών ξενοδοχείων, η Aqua Vista διευρύνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της, τα οποία εκπροσωπεί στις διεθνείς αγορές ενδιαφέροντος και σε ειδικές πελατειακές ομάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου