Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Καλή αρχή για έσοδα, αφίξεις και μέση δαπάνη...

Εντάξει, δεν επιτρέπει επουδενί ασφαλή συμπεράσματα για την εξέλιξη της χρονιάς, ούτε καν ενδεικτικό είναι, αλλά επειδή καιρό είχαμε να δούμε Ιανουάριο με τέτοια ποσοστά το αναφέρουμε. Για το ταξιδιωτικό ισοζύγιο του Ιανουαρίου ο λόγος, όπου κατεγράφη…


...αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων (στις οποίες πλέον συμπεριλαμβάνονται οι εισπράξεις από κρουαζιέρες) κατά 22,4%. Διαμορφώθηκαν στα 159 εκατ. ευρώ έναντι 130 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2013.
Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην αύξηση των αφίξεων και της μέσης κατά ταξίδι δαπάνης κατά 10,6% και 10,9% αντιστοίχως. 

Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 0,9% το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου και συνέβαλαν κατά 3,1% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες. 
Ως σημειολογικά ενδιαφέρον, λόγω και των εξελίξεων, κρατάμε το στοιχείο ότι οι αφίξεις από τη Ρωσία αυξήθηκαν κατά 191% και διαμορφώθηκαν στις 11.000 ταξιδιώτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου