Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Belek: Καθιερώνεται μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών golf στην Ευρώπη

Αργά και σταθερά, το Belek στα μικρασιατικά παράλια, εδραιώνεται μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών γκολφ διεθνώς. Σύμφωνα με στοιχεία των τοπικών τουριστικών παραγόντων, το τουρκικό θέρετρο ξεπέρασε τις 500.000 γύρους γκολφ, εκ των οποίων το 98,7% παίχθηκαν από…


…ξένους επισκέπτες, καταγράφωντας μία αύξηση της τάξης του 7% σε σύγκριση με πέρυσι (που παρεμπιπτόντως, δεν ήταν και πολύ καλή χρονιά).
Το Belek διαθέτει σήμερα ένα δίκτυο 16 γηπέδων και ήδη, κατατάσσεται στην 21η θέση στην Ευρώπη και τέταρτο στην Μεσόγειο, ως προς τον αριθμό γηπέδων που διαθέτει. Φυσικά, σχεδιάζονται και άλλα γήπεδα τα οποία θα εθούν σε λειτουργία την επόμενη διετία.
Για το 2014, οι Τούρκοι παράγοντες προβλέπουν περαιτέρω αύξηση κατά τουλάχιστον 7%.
Η μέση δαπάνη ανά golfer παραμένει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, γύρω στα 670 δολάρια - π.χ. στην Ισπανία είναι στα 1590 δολάρια - και ο στόχος τώρα είναι να αυξηθεί αυτός ο δείκτης.
Οι μεγαλύτερες αγορές προέλευσης παικτών γκολφ για το Belek είναι οι, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Σουηδία, Φιλανδία, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Τσεχία και Νορβηγία.
Εντυπωσιακή αύξηση καταγράφεται και στους golfers από τη Ρωσία, με αύξηση 34%.

Μάλιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου