Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Βέλγιο: Εκδηλώσεις για ελληνικούς προορισμούς και προιόντα από τον ΕΟΤ

Σειρά εκδηλώσεων για την προβολή των ελληνικών τουριστικών προορισμών και των ελληνικών προϊόντων στη Βελγική αγορά, ετοιμάζει στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας, ο EOT Benelux ετοιμάζει με το Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας μας. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις Βρυξέλλες…


…(31/3/2014 και 1/4/2014) και στην Αμβέρσα, στην Φλαμανδόφωνη περιοχή του Βελγίου, στις 3 Απριλίου 2014 και ήδη συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον τουριστικών επαγγελματιών και παραγόντων της αγοράς.
 Το Β2Β workshop που θα γίνει την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 στον πολιτιστικό χώρο “HORTA” της Αμβέρσας, διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Βέλγιο από τον Ε.Ο.Τ. και απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες του τουρισμού που θέλουν να προσεγγίσουν άμεσα και αποτελεσματικά την βελγική αγορά. 
Οι δύο μεγάλοι tour operators της βελγικής αγοράς JETAIR-TUI και THOMAS COOK θα είναι παρόντες με δικά τους stands, καθώς και ειδικευμένοι à la carte tour operators όπως Essential Greece, Expair Tours και Caractère. 
Η Aegean Airlines και η Grecotel στηρίζουν την εκδήλωση και η Aldemar συμμετέχει με το 
Sympossio Finger Food. 
Αναμένεται να παραβρεθούν 150 τουριστικοί πράκτορες και καθώς υπήρξε, ήδη, στοχευμένη επικοινωνιακή προβολή της εκδήλωσης, με τη δημιουργία ειδικής ιστοσελίδας για το workshop (http://www.travel360.be/feel-the-greek-experience-b2b-event ), τη συμμετοχή των τουριστικών πρακτόρων σε e-training και την εβδομαδιαία αποστολή ενημερωτικού δελτίου στα βελγικά Media.

Οι Περιφέρειες που συμμετέχουν είναι οι Β. Αιγαίου, Ηπείρου, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Πελοποννήσου καθώς και οι Δήμοι Κέρκυρας, Ζακύνθου, Βόλου και Πάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου