Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ο ελληνικός τουρισμός πολυτελείας στο Ντουμπάι..

Σε 104 Tour Operators και τουριστικούς πράκτορες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων παρουσιάστηκε ο ελληνικός τουρισμός πολυτελείας, στο 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Ντουμπάι. Πρόκειται για την…

 
…πρώτη τουριστική εκδήλωση που οργανώνεται από την Ελλάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εν γένει είναι η πρώτη διοργάνωση για την ενίσχυση του τουρισμού πολυτελείας της χώρας μας.
Το 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow συνδιοργανώθηκε από τις εταιρείες Rollerdeck Associates και Tourism Today, με την Emirates, ενώ την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Έλληνας Πρέσβης στα ΗΑΕ Διονύσιος Ζώης. Στο πλαίσιο της προβολής προορισμών πολυτελείας της Ελλάδας παρουσιάστηκαν η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Περιφέρεια Κρήτης.
Ο Έλληνας Πρέσβης στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στους δεσμούς που συνδέουν τους κατοίκους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την Ελλάδα, επισημαίνοντας τις υψηλές δυνατότητες που διαθέτει η χώρα μας ως προορισμός πολυτελείας.
Ο Διευθυντής της Emirates στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Σαζ Πεσίμαμ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία της διοργάνωσης τονίζοντας ότι η εταιρεία του θεωρεί ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες ανοίγουν την αγορά προς την Ελλάδα και οφείλουν να έχουν συνέχεια.
Μετά το πέρας των παρουσιάσεων των προορισμών ακολούθησε networking lunch στο οποίο παρευρέθηκαν επιχειρηματίες των ΗΑΕ, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Emirates, Tierry Aucoc. 
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη διαδικασία των B2B συναντήσεων μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων πολυτελείας και των τουριστικών πρακτόρων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Σημειώνεται ότι στο 1ο Greek Deluxe Travel Roadshow που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, συμμετείχαν πολυτελή ξενοδοχεία από την Αθήνα, την Κρήτη, την Ρόδο και τη Μύκονο, καθώς και εταιρείες yachting. 

Επισημαίνεται τέλος ότι το 1o Greek Deluxe Travel Roadshow έχει ως στόχο την ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλής εισοδηματικής ικανότητας, από τις πολλά υποσχόμενες αγορές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και τη δημιουργία νέων αποδοτικών συνεργασιών για τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου